CELEBRITIES

Όλοι μιλούν για τα φανταστικά μπράτσα της Natalie Portman στο trailer του Thor


JTeam

20 Απριλίου 2022

Όλοι μιλούν για τα φανταστικά μπράτσα της Natalie Portman στο trailer του Thor
Instagram/ marvelxdc_turkiye
Οι fans στάθηκαν στους γυμνασμένους μυς της ηθοποιού, που όπως λέει, τους έχτισε με πολύ κόπο!

Το πρώτο teaser του Thor: Love and Thunder αποκάλυψε τη Natalie Portman ως Lady Thor και φυσικά ξετρέλανε τους fans μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία βασίζεται στην ιστορία του κόμικ του Jason Aaron, με τίτλο "Mighty Thor", σύμφωνα με το οποίο, η Jane Foster, που έβγαινε και μετά χώρισε τον Thor, γίνεται η βασική ηρωίδα και παίρνει στο χέρια της το σφυρί. Αυτή είναι και η τελευταία σκηνή του teaser και ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά τα social για το πόσο αλλαγμένη είναι η φυσική της κατάσταση της Portman για τις ανάγκες του ρόλου.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει για την εντατική προπόνηση που έκανε για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Taika Waititi, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως είχε ολοκληρώσει μερικά από τα πιο δύσκολα workouts κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σε μία από τις εικονικές εμφανίσεις της στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon το 2020, η Portman είχε κληθεί να περιγράψει το πρόγραμμα της γυμναστικής που ακολουθούσε. Όπως της είχε πει τότε ο Fallon: «Δεν ξέρω αν ο κόσμος καταλαβαίνει πόσες προπονήσεις χρειάζονται για μια τέτοια ταινία. Κάνεις όντως όλα αυτά τα τρελά workouts;».

«Προσπαθώ» είναι η αφοπλιστική λέξη με την οποία επέλεξε να απαντήσει στον παρουσιαστή η Portman ενώ όπως είχε προσθέσει: «Για πολλούς μήνες μες στην πανδημία, έτρωγα ψητά, ξάπλωνα στο κρεβάτι και λυπόμουν τον εαυτό μου. Ήμουν φοβερά κουρασμένη μετά τα workouts. Και κατά τη διάρκεια και εννοείται πως από πριν τρόμαζα στην ιδέα».

Σύμφωνα με την CrossFit coach, Maddy Black: «Η Natalie θα πρέπει να κάνει έναν γερό συνδυασμό από workouts που περιλαμβάνουν έλξεις, καθίσματα και πολλές έντονες ασκήσεις και όλα αυτά για να παραμείνει δυνατή για τον ρόλο». Προηγουμένως, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είναι οπαδός του τρεξίματος και κάνει συχνά διαλογισμό.

Η Portman επιστρέφει μετά την αποχώρησή της το 2013 στο "Thor: The Dark World" επειδή ήταν δυσαρεστημένη με την ταινία που έκανε, αλλά ο Waititi το έκανε το θαύμα του και την έπεισε. Η συγκεκριμένη ταινία βασίζεται στην ιστορία του κόμικ του Jason Aaron, με τίτλο "Mighty Thor", σύμφωνα με το οποίο, η Jane Foster, που έβγαινε και μετά χώρισε τον Thor, γίνεται η βασική ηρωίδα και παίρνει στο χέρια της το σφυρί. Αλλά με ένα βαρύ τίμημα. Κάθε φορά που το χρησιμοποιεί, επιδεινώνεται ο καρκίνος του μαστού της. Ακόμα είναι άγνωστο αν η ταινία θα ακολουθήσει πιστά το κόμικ.

Αυτή είναι η 4η ταινία για τον Thor, και μιλάμε για μία σημαντική πρωτιά στο σύμπαν της Marvel, η οποία έχει δώσει μέχρι 3 ταινίες στους Iron Man και Captain America. Μήπως ο Thor είναι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί; Μήπως δεν μπορούν να αντισταθούν στην υπέροχη τρέλα του Waititi; Όποια και αν είναι η απάντηση, το trailer μας έψησε ακόμα περισσότερο για την 8η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.