CELEBRITIES

Οι Κάννες απαιτούν επίσημο ένδυμα. Έτσι, η Julia Roberts φόρεσε φράκο και το διάσημο χαμόγελό της


JTeam

20 Μαΐου 2022

Οι Κάννες απαιτούν επίσημο ένδυμα. Έτσι, η Julia Roberts φόρεσε φράκο και το διάσημο χαμόγελό της
Getty Images
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της μεγάλης σταρ στις Κάννες

Λίγα κόκκινα χαλιά είναι τόσο αυστηρά επίσημα όσο το Φεστιβάλ των Καννών, με τους άνδρες να φορούν υποχρεωτικά tuxedo και τις γυναίκες επίσημο φόρεμα και τακούνια.

Όταν είσαι η Julia Roberts, όμως, τέτοιοι κανόνες φτιάχτηκαν για να σπάνε. Το 2016, η Roberts περπάτησε κατά μήκος του κόκκινου χαλιού φορώντας ένα φόρεμα Armani Privé, προτού σηκώσει τη φούστα τoυ για να ανέβει τα σκαλιά μέχρι το Palais des Festivals για να αποκαλύψει ότι είχε μείνει ξυπόλητη. Και για να σηματοδοτήσει την επιστροφή στη La Croisette από το 2016, η γνωστή επαναστάτρια των dress codes Roberts επέλεξε για άλλη μια φορά να φέρει τη δική της, ξεχωριστή πινελιά στις Κάννες.

Jenny.Gr

Για την πρεμιέρα του Armageddon Time με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Anthony Hopkins, η Roberts και η στυλίστριά της Elizabeth Stewart επέλεξαν μια ολόσωμη φόρμα Louis Vuitton που είχε χαρακτηριστικά ανδρικού σμόκιν. Είχε ακόμη και φράκο! Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, η Roberts εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι stilettos και ένα εκθαμβωτικό κολιέ Chopard με ένα κίτρινο διαμάντι 100 καρατίων.

Jenny.Gr

Αργότερα το ίδιο βράδυ όπου και βρέθηκε στο εορταστικό δείπνο της Chopard, η Roberts άλλαξε σε ένα άλλο διαχρονικό κομμάτι υψηλής ραπτικής, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός κλασικού Dior bar jacket με αστραφτερή καρφίτσα σε σχήμα τριαντάφυλλου στο κομψό σατέν πέτο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.