CELEBRITIES

Η Emma Thompson δεν έκανε ποτέ ερωτικές σκηνές γιατί «δεν είχε το σωστό σώμα». Μέχρι σήμερα


Κλέλια Φατούρου

22 Μαΐου 2022

Η Emma Thompson δεν έκανε ποτέ ερωτικές σκηνές γιατί «δεν είχε το σωστό σώμα». Μέχρι σήμερα
Instagram/Emmathompscon
Η Emma Thompson έχει δεχτεί αρκετό body shaming, αλλά παίρνει το αίμα της πίσω με τη νέα της ταινία

«Σου λένε μονίμως ποιο είναι το σωστό σώμα που πρέπει να έχεις», είπε η Emma Thompson κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας, Good Luck to You, Leo Grande, και δυστυχώς, κανείς δεν εξεπλάγη.

Τι κι αν έχει στο ενεργητικό της μία τεράστια καριέρα και δύο Όσκαρ; Η 63χρονη ηθοποιός μίλησε για το body shaming που έχει δεχτεί από τους άντρες παραγωγούς και για το γεγονός ότι δεν διαθέτει το κορμί για να γυρίσει ερωτικές σκηνές. «Δεν μου έχουν προτείνει ποτέ σκηνές σεξ στις ταινίες. Όπως έχει πει και η μητέρα μου, έχω υποδυθεί πολλές καλές γυναίκες, αλλά μάλλον δεν έχω προσαρμοστεί στον σωματότυπο της γυναίκας που κάποιος θα ήθελε να δει γυμνή».

Και όταν λέει κάποιος, εννοεί τους άντρες που είναι επικεφαλής στη βιομηχανία του κινηματογράφου, οι οποίοι θεωρούσαν ότι δεν είναι αρκετά όμορφη αλλά μιλάει πολύ. «Αυτή η διαρκής υπενθύμιση του πώς θα έπρεπε να είναι του σώματός σου», ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει ακούσει από τον Τύπο για την εμφάνισή της.

«Είχα κάνει κάποτε μία συνέντευξη με έναν άντρα δημοσιογράφο, ο οποίος έγραψε ότι είχα παχύνει πολύ, τα πόδια μου ήταν σαν κορμοί δέντρων και ότι απογοήτευσα τον εαυτό μου. Ήμουν 31 και είχα αποφασίσει ότι δεν ήθελα να πεινάω άλλο. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει το πόσο αδύνατες είναι μερικές ηθοποιοί από κοντά. Σε σημείο που να μην είναι ρεαλιστικό».

Αρκετές δεκαετίες μετά, η Emma Thompson παίρνει το αίμα της πίσω με τη νέα της ταινία, στην οποία υποδύεται μία χήρα που έχει συνταξιοδοτηθεί και αναζητά τις υπηρεσίες γνωστών sex workers, προκειμένου να πετύχει τον πρώτο της οργασμό, μέσα από μία νύχτα απόλαυσης και αυτοεξερεύνησης. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται γυμνή μπροστά στην κάμερα.

Είχε μιλήσει πρόσφατα για αυτή την εμπειρία και πώς γδύθηκε στις πρόβες, μαζί με τη σκηνοθέτιδα και τον συμπρωταγωνιστή της. «Ήμασταν ολόγυμνοι, κάναμε πρόβα, μιλήσαμε για το σώμα μας και τη σχέση μας με αυτό. Τι μας δυσκολεύει, τι μας αρέσει. Είναι πρόκληση να κάνεις κάτι τέτοιο στα 62», είπε και εμείς απλά τη χειροκροτούμε όρθιοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.