CELEBRITIES

Ο Channing Tatum έπαθε tantrum σε εστιατόριο και έδιωξε παρέα που (νόμιζε ότι) τον φωτογράφιζε


JTeam

24 Μαΐου 2022

Ο Channing Tatum έπαθε tantrum σε εστιατόριο και έδιωξε παρέα που (νόμιζε ότι) τον φωτογράφιζε
Τι κακό τον βρήκε τον Tatum και τα έβαλε με τους πελάτες;

Ο Magic Mike δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία. Μετά την αποχώρηση της συμπρωταγωνίστριάς του, Thandie Newton, από το Magic Mike's Last Dance, εξαιτίας του νευρικού κλονισμού που υπέστη η ίδια, τώρα βγαίνουν στο φως και άλλα επεισόδια που αφορούν τον Channing.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, μετά την αποχώρησή της, ακολούθησε ένας απίστευτα εχθρικός καυγάς μεταξύ τους, ο οποίος μάλλον αφορούσε το χαστούκι στη σκηνή των φετινών Όσκαρ. Αντάλλαξαν βαριά λόγια, με τον Tatum να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει. Άλλα μέρη της ομάδας παραγωγής της ταινίας έχουν αναφέρει ότι η Newton ήταν τρομερά δύσκολη στη συνεργασία και φερόταν σαν ντίβα.

Jenny.Gr

Το πιο πρόσφατο περιστατικό, ωστόσο, αφορά ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας Magic Mike, φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του σε ένα αρκετά ακριβό μαγαζί, κατηγορώντας τους πελάτες ότι τον τραβούν φωτογραφίες και τους έδιωξε.

Μιλάμε για το εστιατόριο Louie στο Covent Garden, όπου καθόταν ο Tatum ανενόχλητος και έτρωγε, μέχρι που παρατήρησε μία παρέα 6 ατόμων που έβγαζαν φωτογραφίες ο ένας τον άλλο, σύμφωνα πάντα με την Page Six. «Ο Channing νόμιζε ότι φωτογράφιζαν εκείνον και τους έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο. Το επόμενο βήμα ήταν να πει στον μετρ να τους διώξει». Ο μάνατζερ του Louie πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.