CELEBRITIES

H Kendall Jenner κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία και το hot girl summer ξεκινά


JTeam

27 Ιουνίου 2022

H Kendall Jenner κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία και το hot girl summer ξεκινά
Το μοντέλο μοιράστηκε ένα photo dump με στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών, όμως ήταν η πρώτη φωτογραφία που ενθουσίασε τους fans

Η Jenner μοιράζεται συχνά προκλητικές πόζες και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Ποιος μπορεί για παράδειγμα να ξεχάσει όταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Kendall Jenner βγήκε στο χιόνι με γούνινες μπότες και σχεδόν τίποτε άλλο; Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο sexy μοντέλα της γενιάς της και δεν χάνει ευκαρία να μας το υπενθυμίζει.

Αυτήν τη φορά το 25χρονο super model και επιχειρηματίας είχε μία ακόμη έκπληξη για τους 214 εκατομμύρια followers της, με το τελεταίο της post.

Το μοντέλο μοιράστηκε ένα photo dump με στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών, όμως ήταν η πρώτη φωτογραφία που ενθουσίασε τους fans. H Kendall εμφανίζεται εντελώς γυμνή, ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα να απολαμβάνει τον ήλιο. Φοράει ένα καπέλο jockey και ασχολείται ανέμελη με το κινητό της .

H Kendall μοιράστηκε τη φωτογραφία λίγο μετά τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Devin Booker μετά από δύο χρόνια σχέσης. Σωστό timing, αν μας ρωτάτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.