CELEBRITIES

Ben Affleck: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία Lamborghini σε έκθεση αυτοκινήτου


JTeam

28 Ιουνίου 2022

Ben Affleck: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία Lamborghini σε έκθεση αυτοκινήτου
TMZ
O Ben Affleck και η Jennifer Lopez επισκέφθηκαν ένα κατάστημα αυτοκινήτων με τον 10χρονο γιο του Affleck, Samuel, και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι αυτό δεν πήγε καλά

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περνούν πολύ χρόνο μαζί και όπως βλέπουμε μέσα από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, σε πολλές από τις εξόδους τους έχουν μαζί και τα παιδιά τους. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να επισκέπτεται ένα κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων και μαζί τους είχαν και τον 10χρονο γιο του Affleck.

Ο μικρός φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία, όπως και ο μπαμπάς του, στα γρήγορα αυτοκίνητα. Η Lopez και ο μικρός Samuel έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες καθώς τον κρατούσε από το χέρι και του έδειχνε διάφορα αμάξια.

Όλα κυλούσαν ομαλά στη βόλτα τους σύμφωνα με το ΤΜΖ, μέχρι που κάποια στιγμή ο μικρός μπήκε σε μία Lamborghini, στη θέση του οδηγού και όλα δείχνουν ότι δεν έμεινε καθόλου ήσυχος, καθώς πείραξε διάφορα κουμπιά στην κονσόλα. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να πάρει μπρος και να συγκρουστεί (απαλά) με ένα άλλο αυτοκίνητο της έκθεσης που βρισκόταν από πίσω. Ο Samuel βγήκε έξω για να δει τη ζημιά, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του. Ο μικρός φοβήθηκε και αγκάλιασε τον Affleck αφού κατάλαβε το λάθος που έκανε. Η Lopez μετά το περιστατικό χαμογέλασε στο μικρό θέλοντας να τον ηρεμήσει.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δήλωσαν πως παρκάρουν τα αυτοκίνητα πολύ κοντά, το ένα στο άλλο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν παρέλειψαν να πουν πώς θα ήταν χαρά τους να ξαναδεχθούν το διάσημο ζευγάρι στο κατάστημα -ίσως χωρίς τα παιδιά τους, αλλά αυτό δεν το είπαν επίσημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.