CELEBRITIES

Η Kate Moss φοβόταν τον Mark Wahlberg στη φωτογράφιση για τον Calvin Klein: «Έπαθα νευρικό κλονισμό»


JTeam

27 Ιουλίου 2022

Η Kate Moss φοβόταν τον Mark Wahlberg στη φωτογράφιση για τον Calvin Klein: «Έπαθα νευρικό κλονισμό»
Η topless διαφήμιση της Kate Moss με τον Mark Wahlberg για τον Calvin Klein μπορεί να ήταν εμβληματική για τον κόσμο της μόδας, αλλά το supermodel αποκάλυψε πρόσφατα ότι στην πραγματικότητα ήταν μια πολύ κακή εμπειρία για εκείνη

Η καριέρα της Moss είχε πολλές δυσκολίες και η ίδια θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής της ζωής. Η Moss έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή του BBC «Radio 4 Desert Island Discs», κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε στην οικοδέσποινα Lauren Laverne ότι έχει «όχι πολύ κακές αναμνήσεις» από τον Calvin Klein.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Wahlberg, δήλωσε:«Ήταν μισογύνης και είχε δημιουργήσει το δικό του δίκτυο ανθρώπων».

Η Moss ήταν μόλις 17 ετών κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του 1992 για την οποία πόζαρε τόπλες, και σε μερικές φωτογραφίες ο Wahlberg «πίεζε το σώμα της» όπως δήλωσε. Η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ένιωθε σαν «αντικείμενο» κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και απάντησε:

«Ναι, εντελώς και ήμουν πολύ ευάλωτη και φοβισμένη. Νομίζω ότι έπαιξαν με τo πόσο ευάλωτη ένιωθα. Ήμουν αρκετά νέα και αθώα, οπότε στον Calvin άρεσε αυτό». Συνέχισε εξηγώντας ότι πριν από τη λήψη ένιωθε «έντονο άγχος», το οποίο οδήγησε έναν γιατρό να της συνταγογραφήσει Valium.

Jenny.Gr
Calvin Klein

«Πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου καλά πριν από το γύρισμα. Για περίπου μία ή δύο εβδομάδες, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι», πρόσθεσε.

Το 2012, το super model είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair ότι είχε πάθει και νευρικό κλονισμό.«Είχα πάθει νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 17 ή 18 ετών, όταν έπρεπε να πάω να δουλέψω με τον Marky Mark και τον Herb Ritts. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο εβδομάδες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πήγα στον γιατρό και μου είπε: «Θα σου δώσω λίγο Valium» Κανείς δεν σε φροντίζει ψυχικά. Υπάρχει τεράστια πίεση σε αυτή τη δουλειά. Ήταν πολύ περίεργο για εμένα που ερχόταν μια λιμουζίνα να σε πάρει από τη δουλειά. Δεν μου αρεσε. Αλλά ήταν η δουλειά και έπρεπε να το κάνω».

Το 2020, όταν ο Guardian ρώτησε τον Mark Wahlberg για τη σχέση του με τη Kate Moss εκείνος απάντησε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Kate. Απλά
ήμουν λίγο πιο ιδιότροπος. Αλλά την έχω συναντήσει και της είπα "γεια". Νομίζω ότι είδαμε ο ένας τον άλλον σε μια συναυλία και ανταλλάξαμε ευχές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.