CELEBRITIES

H Zoë Kravitz μιλά για όλα: Τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο


JTeam

17 Αυγούστου 2022

H Zoë Kravitz μιλά για όλα: Τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο
WSJ
Η Zoë Kravitz έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο WSJ. Magazine

Η Zoë Kravitz σκέφτεται τα σχόλια της που ακολούθησαν το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στην τελετή των Oscars 2022, λέγοντας ότι θα ήθελε να το είχε «χειριστεί διαφορετικά».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο WSJ. Magazine, η ηθοποιός μίλησε για τις αναρτήσεις της στο Instagram που αναφέρονταν τότε στο περιστατικό βίας που εξελίχθηκε στα βραβεία. Οι αναρτήσεις, οι οποίες δεν κατονόμασαν κανέναν άμεσα, αποτέλεσαν αντικείμενο κριτικής από τους υποστηρικτές του Smith και αργότερα διαγράφηκαν.

«Είναι μια τρομακτική στιγμή να έχεις γνώμη ή να πεις το λάθος πράγμα ή να κάνεις αμφιλεγόμενη τέχνη ή δηλώσεις ή σκέψεις ή οτιδήποτε άλλο», είπε η Kravitz. «Είναι κυρίως τρομακτικό γιατί η τέχνη έχει να κάνει με τη συζήτηση. Αυτό πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να είναι πάντα το ζητούμενο. Το διαδίκτυο είναι το αντίθετο του διαλόγου».

«Εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στα βραβεία όπου προφανώς επιτιθέμεθα σε ανθρώπους στη σκηνή τώρα», είχε γράψει στην μία ανάρτηση της. Μια δεύτερη ανάρτηση με μια άλλη φωτογραφία της στα Όσκαρ περιλάμβανε ένα παρόμοιο μήνυμα: «Και εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στο πάρτι μετά την απονομή των βραβείων - όπου προφανώς ουρλιάζουμε βωμολοχίες και επιτιθέμεθα στους ανθρώπους στη σκηνή τώρα».

Η Kravitz είπε στο περιοδικό ότι δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει πάντα σχόλια που θα έχουν παγκόσμια υποστήριξη. «Μου θύμισαν ότι είμαι καλλιτέχνης. Το να είσαι καλλιτέχνης δεν είναι να σε αγαπούν όλοι ή να πιστεύουν όλοι ότι είσαι hot. Έχει να κάνει με το να εκφράσεις κάτι που ελπίζουμε ότι θα πυροδοτήσει μια συζήτηση ή θα εμπνεύσει τους ανθρώπους ή θα τους κάνει να αισθάνθουν ότι ο κόσμος τους βλέπει», συνέχισε. «Νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα μέρος αυτή τη στιγμή όπου δεν θέλω να εκφραστώ μέσω μιας λεζάντας ή ενός tweet. Θέλω να εκφραστώ μέσα από την τέχνη».

Συνέχισε λέγοντας ότι αισθάνεται ένα μείγμα συναισθημάτων για τις αναρτήσεις της στα Όσκαρ και δεν θα το χειριζόταν απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο αν της δινόταν η ευκαιρία να το κάνει. «Είμαι διχασμένος για το τι να πω αυτή τη στιγμή, γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να μιλήσω για αυτό. Έχω πολύ περίπλοκα συναισθήματα γύρω από αυτό», είπε ο Kravitz. «Μακάρι να το είχα χειριστεί διαφορετικά. Και αυτό είναι εντάξει."

Τα σχόλιά της ακολούθησαν εκείνα που έκανε ο Smith στο Instagram τον περασμένο μήνα στα οποία εμφανίστηκε προβληματισμένος σχετικά με την απάντησή του στο αστείο του Rock για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Jada Smith, που έλαβε χώρα λίγο πριν ο Smith αποδεχτεί το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για την ταινία King Richard. «Δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθεί εκείνη τη στιγμή», δήλωσε.

Η Zoë Kravitz δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία Pussy Island, αλλά και την σχέση της με τον Channing Tatum o οποίος και πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Eίναι ευγνώμων που το σκηνοθετικό της ντεμπούτο έφερε στη ζωή της τον Channing Tatum. Η 33χρονη καλλιτέχνης συνέγραψε την επερχόμενη ταινία της «Pussy Island» στην οποία πρωταγωνιστούν ο σύντροφός της, Tatum και η Naomi Ackie. Στη συνέντευξη αποκάλυψε γιατί ήταν η «πρώτη της επιλογή».

Σύμφωνα με την Kravitz, το σενάριο «γεννήθηκε από πολύ θυμό και απογοήτευση γύρω από την έλλειψη συζήτησης για τη μεταχείριση των γυναικών, ειδικά σε βιομηχανίες που έχουν πολλά χρήματα, όπως το Hollywood, ο κόσμος της τεχνολογίας, όλα αυτά.

Ήθελε έναν άντρα που να είναι φεμινιστής, που «δεν είχε παίξει έναν σκοτεινό χαρακτήρα πριν». «Ένιωσα, ακόμη και από μακριά, πριν τον γνωρίσω, ότι ήταν φεμινιστής και ότι δεν φοβόταν να εξερευνήσει αυτό το σκοτάδι, γιατί ξέρει ότι εκείνος δεν είναι αυτό», είπε. . «Γι’ αυτό με τράβηξε και ήθελα να τον συναντήσω. Και είχα δίκιο».

Μόλις γνωρίστηκαν και άρχισαν να εργάζονται για την ταινία, ανέπτυξαν μια σχέση την οποία έκαναν δημόσια τον περασμένο Οκτώβριο. «Όταν κάνεις πράγματα με ανθρώπους, είναι ένας πολύ ιερός χώρος και όταν είσαι συμβατός με κάποιον δημιουργικά, συχνά ανοίγει άλλα κανάλια, επειδή μοιράζεσαι τον εαυτό σου», εξήγησε ο Kravitz. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτή η ταινία τον έφερε στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο».

Το Pussy Island αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.