CELEBRITIES

Πομπή βασίλισσας Ελισάβετ: Γιατί η Meghan ήταν σε ξεχωριστό αυτοκίνητο από την Kate και την Camilla;


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

Πομπή βασίλισσας Ελισάβετ: Γιατί η Meghan ήταν σε ξεχωριστό αυτοκίνητο από την Kate και την Camilla;
Splash News
Η Kate ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την Camilla, αλλά η Meghan ακολούθησε τη διαδρομή χωριστά ως μία απλή συγγενής

Η σωρός της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφέρθηκε από το παλάτι του Buckingham προς το Aββαείο του Westminster. Πλήθος κόσμου ακολούθησε τη διαδρομή, όπως φυσικά και ο πρίγκιπας Harry με τον αδερφό του, William. Μόνο που η Kate και η Meghan δεν ακολούθησαν μαζί τη διαδρομή, όπως θα περίμενε κανείς και υπάρχει σοβαρός λόγος γι' αυτό.

Στην ιδιαίτερη πομπή είδαμε τον βασιλιά Κάρολο με στρατιωτική στολή της αεροπορίας μαζί με τα τρία αδέλφια του, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Εδουάρδο και τον πρίγκιπα Ανδρέα, χωρίς στολή καθώς δεν έχει πια βασιλικά προνόμια ενώ όπως προαναφέρθηκε από την ειδική διαδρομή δεν έλειπαν ο Harry και ο William, που άφησαν στην άκρη τις τεταμένες σχέσεις, τους τίτλους και τα προνόμια, και παρατάχθηκαν μαζί. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και για τις συζύγους τους.

Jenny.Gr
Splash News

Στα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, ενώ περιμέναμε να δούμε την Kate και την Meghan να είναι μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο, είδαμε τελικά την Camilla μαζί με την Kate. Η τελευταία επέλεξε να φορέσει βέλο, με ιδιαίτερη καρφίτσα στο πέτο αλλά και τα εντυπωσιακά μαργαριταρένια σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana. Η Meghan δεν ήταν πουθενά.

Jenny.Gr

Όπως παρατηρεί κανείς από τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα social, ακολουθούσε το αυτοκίνητο με την σύζυγο του πρίγκιπα Εδουάρδου, κόμισσα Σοφία κι εκείνο, στο οποίο επέβαινε η Meghan. Ωστόσο, ο διαχωρισμός των δύο γυναικών δεν είχε καμία σχέση με αυτό που σκέφτεστε και φυσικά με το Meghxit και τις ψυχρές τους σχέσεις. Έχει σχέση μόνο ως προς τους νέους κανονισμούς.

Αυτό συνέβη γιατί έπρεπε να τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο που ορίζει πως η Kate είναι πλέον πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά κυρίως σύζυγος του διαδόχου και έπρεπε να είναι μαζί με την πεθερά της. Η Meghan από την άλλη, δεν έχει πια βασιλικούς τίτλους και είναι ένα απλό μέλος της οικογένειας.

Ωστόσο όταν τα δύο ζευγάρια μπήκαν στο Αββαείο, ήταν ο ένας πίσω από τον άλλον, μαζί αυτή τη φορά με τις συζύγους τους.

Ο πρίγκιπας Harry φυσικά συνόδευσε τον αδερφό του στον δρόμο προς το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους γιαγιά και το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο. Μένει να δούμε αν όλο αυτό θα τους φέρει ξανά πιο κοντά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.