CELEBRITIES

Η Olivia Cooke βγάζει το στέμμα του Westeros και φορά τα νέα εσώρουχα Savage x Fenty


JTeam

4 Οκτωβρίου 2022

Η Olivia Cooke βγάζει το στέμμα του Westeros και φορά τα νέα εσώρουχα Savage x Fenty
Η Olivia Cooke φορά τη νέα συλλογή εσωρούχων Savage x Fenty και δείχνει πως είναι βασίλισσα και στην πραγματική ζωή

Η Olivia Cooke πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια Savage x Fenty. Το brand αποκάλυψε την καμπάνια με τη σταρ του "House of the Dragon" -που υποδύεται την Alicent Hightower, βασίλισσα του Westeros και frenemy της έταιρης πρωταγωνίστριας, Rhaenyra Targaryen (Emma D'arcy)- να φορά τη συλλογή του Οκτωβρίου. Το φωτογραφικό σετ παρουσιάζει την ηθοποιό φορώντας το Rose Maxi slipdress, σουτιέν, μίνι φούστες και μαύρα εσώρουχα. Την καμπάνια συνοεδεύει ένα άκρως sexy βίντεο.

Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τη σειρά Savage x Fenty της Rihanna. Τον Απρίλιο, η μάρκα έλαβε ένα βραβείο Femmy για την αριστεία στη βιομηχανία εσωρούχων με το Brand Disruptor Award του οργανισμού.

Jenny.Gr
Instagram/@ savagexfenty

Στις 30 Αυγούστου, η Savage x Fenty αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορούσε μια κατηγορία loungewear. To λανσάρισμα έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, με την συλλογή να περιλαμβάνει μια σειρά από κομψά basic items όπως joggers, hoodies, μπλουζάκια, onesies, slips, φανελάκια, σορτς και κολάν.

Jenny.Gr
Instagram/@savagexfenty

«Στον πυρήνα, το Savage x Fenty έχει να κάνει με το να νιώθεις σέξι και αυτοπεποίθηση», είπε η Rihanna σε μια δήλωση τότε. «Η συλλογή lounge δίνει όλα αυτά με ένα χαλαρό twist. Ήθελα να φέρω άνεση και πραγματικότητα σε καθημερινά κομμάτια που μπορούν να διαμορφωθούν με όποιον τρόπο θέλεις».

Αφού τα τελευταία χρόνια έχτισε τo fashion label Savage x Fenty και το beauty label της Fenty Beauty, η Rihanna θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις ως η πρωταγωνίστρια του Super Bowl Halftime Show 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.