CELEBRITIES

Η Emma Thompson μιλά για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Kenneth Branagh την απάτησε με τη Helena Bonham Carter


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Η Emma Thompson μιλά για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Kenneth Branagh την απάτησε με τη Helena Bonham Carter
Instagram/Marie Claire Au
Η ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή της απιστίας, που οδηγήθηκε σε διαζύγιο

Η Emma Thompson ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη, από το 1989 έως το 1995. Γνωρίστηκαν στο "Fortunes of War" του BBC, με τη σχέση να λήγει όταν εκείνος γνώρισε τη Helena Bonham Carter στο "Mary Shelley's Frankenstein". Ο Branagh σκηνοθετούσε και πρωταγωνιστούσε ως Victor Frankenstein, ενώ η Carter ήταν η αρραβωνιαστικιά και υιοθετημένη αδερφή του.

Jenny.Gr

Ξεκίνησε μία παράλληλη σχέση, η οποία πλήγωσε βαθιά την Thompson, που σήμερα δηλώνει ότι ήταν μισή ζωντανή μισή νεκρή. «Χάθηκε εντελώς οποιαδήποτε αίσθηση είχα για τον αξίζω ή με αγαπούν», είπε σε συνέντευξη στο The New Yorker. «Δεν ήξερα ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες στα γυρίσματα. Από αυτό έμαθα το πόσο εύκολο είναι να τυφλωθείς από την ίδια σου την επιθυμία να εξαπατήσεις τον εαυτό σου».

Αυτή την ιστορία πόνου αναβίωσε μέσα από την ταινία "Love Actually", δίνοντας μία ερμηνεία που τελικά ήταν αληθινή. «Είχα πληγωθεί πολύ από τον Ken. Ήξερα πώς είναι να βρίσκεις αυτό το κολιέ που δεν είναι για εσένα. Δεν έγινε έτσι ακριβώς αλλά όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο». Για την ιστορία, η σχέση του Branagh και της Carter άντεξε μέχρι το 1999, αλλά η Thompson ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τίποτα εναντίον της ηθοποιού. «Μιλήσαμε και τα βρήκαμε πριν πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία καταπληκτική γυναίκα».

Η Thompson βρήκε τη στήριξη και αγάπη που χρειαζόταν από τον συμπρωταγωνιστή της Greg Wise, που γνώρισε στην ταινία «Λογική κι Ευαισθησία» το 1995, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2003 και παραμένουν ζευγάρι τα τελευταία 27 χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.