CELEBRITIES

O Will Smith ξέρει ότι οι fans του δεν θέλουν να τον δουν μετά το χαστούκι: «Καταλαβαίνω απόλυτα»


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

O Will Smith ξέρει ότι οι fans του δεν θέλουν να τον δουν μετά το χαστούκι: «Καταλαβαίνω απόλυτα»
Instagram/ willsmith
«Καταλαβαίνω απόλυτα αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβόμουν απόλυτα και θα του επέτρεπα να έχει το περιθώριο να μην είναι έτοιμος»

Ο Will Smith μετά το τραγελαφικό χαστούκι στον Chris Rock κατά τη διάρκεια των Oscar, ξέρει καλά πως οι fans του ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμοι να τον παρακολουθήσουν στη νέα του ταινία Emancipation στον κινηματογράφο.

H εξομολόγησή του έγινε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Good Day DC του FOX 5, μιλώντας στον δημοσιογράφο Kevin McCarthy, που ρώτησε τον ηθοποιό «τι θα απαντούσε σε όσους λένε "δεν είμαι έτοιμος"» για να τον ξαναδούν. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβόμουν απόλυτα και θα του επέτρεπα να έχει το περιθώριο να μην είναι έτοιμος».

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η ομάδα μου ο σκηνοθέτης - ο Antoine [Fuqua] έχει κάνει αυτό που νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά σε ολόκληρη την καριέρα του. Ελπίζω οι πράξεις μου να μην τιμωρήσουν την ομάδα μου», είπε συμπληρώνοντας: «Ελπίζω ότι το υλικό - η δύναμη της ταινίας, η διαχρονικότητα της ιστορίας - ελπίζω ότι το καλό που μπορεί να γίνει, θα ανοίξει τις καρδιές των ανθρώπων τουλάχιστον για να δουν και να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν τους απίστευτους καλλιτέχνες μέσα και γύρω από αυτή την ταινία».

Η ταινία, που είναι το πρώτο έργο του Smith μετά το χαστούκι του στον Rock, περιστρέφεται γύρω από έναν δραπέτη σκλάβο, τον Peter, ο οποίος βρίσκει άσυλο στη Λουιζιάνα και καταλήγει να ενταχθεί στον Στρατό της Ένωσης.

Ο ηθοποιός για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν θα μπορεί να παρευρεθεί στα βραβεία Oscar καθώς η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε την επιβολή της συγκεκριμένης τιμωρίας- ποινής, υπογραμμίζοντας ότι απαγορεύει στον Smith την έλευσή του σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τελετής των Oscar.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.