CELEBRITIES

Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου με αφορμή τον Balenciaga: «Έχω βιώσει ένα είδος παιδοφιλίας, δύο φορές»


JTeam

3 Δεκεμβρίου 2022

Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου με αφορμή τον Balenciaga: «Έχω βιώσει ένα είδος παιδοφιλίας, δύο φορές»
O σχεδιαστής μόδας έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα, σχολιάζοντας το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την καμπάνια του οίκου Balenciaga. Aνάμεσα στις δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας δύο φορές».

«Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα ναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω "παιδόφιλος/η"» δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας για όσα έχουν συμβεί με τον δημοφιλή οίκο και την καμπάνια.

«Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος... έχω υποστεί ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία. Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός, 12-13 ετών και μπόρεσα και ξέφυγα από αυτό. Και ήταν και μία άλλη φορά που επίσης με προστάτευσαν κάποιοι… Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος», είπε στη συνέχεια.

Όπως έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Instagram για τον σάλο που προκάλεσε η καμπάνια: «Δυστυχώς η ξενομανία κάποιων Ελλήνων influencers, celebrities και fashion sites ή μη, καθώς η προσωπικότητά τους μόνο φορώντας ή γράφοντας για κάποιο ξένο διάσημο brand αισθάνεται ότι είναι κάτι. Έκαναν “γαργάρα” το τραγικό θέμα του οίκου Balenciaga υποδηλώνοντας έτσι την εγκληματική συμμετοχή τους στην παιδοφιλία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.