CELEBRITIES

H Margot Robbie και η μητέρα της έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του Babylon


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

H Margot Robbie και η μητέρα της έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του Babylon
Getty/ Ideal Images
Η Margot Robbie και η μητέρα της, Sarie Kessler ήταν εκθαμβωτικές

Η Margot Robbie ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην πρεμιέρα της ταινίας "Babylon", στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt.

Η αγαπημένη ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles στο Academy Museum of Motion Pictures με την εξίσου εκθαμβωτική μητέρα της, Sarie Kessler, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η πρωταγωνίστρια έκανε μια total black εμφάνιση με φόρεμα του οίκου Maison Alaϊa.

Οι δυο τους ήταν λαμπερές και πόζαραν με χαμόγελο στους φωτογράφους. Η Margot επέλεξε να αποφύγει το έντονο μακιγιάζ και η μαύρη, αποκαλυπτική της τουαλέτα είχε και κουκούλα, που έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της. Η 65χρονη μητέρα της έκλεψε επίσης τις εντυπώσεις, φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με ντεκολτέ.

Jenny.Gr
Getty/ Ideal Images

Η Margot Robbie, η Olivia Wilde και ο Brad Pitt πρωταγωνιστούν στην ταινία "Babylon" και φόρεσαν όλοι μαύρα ρούχα στην πρεμιέρα τους στο Los Angeles.

Jenny.Gr
Splash News

Η Margot Robbie και ο Brad Pitt πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Babylon», η οποία θα κυκλοφορήσει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου, και επίσημη πρεμιέρα θα κάνει στις αρχές Ιανουαρίου του 2023. Η Robbie σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως η σκηνή με το φιλί των δυο τους που βλέπουμε στην ταινία, οφείλεται στην ίδια, καθώς δεν υπήρχε εξ' αρχής στο σενάριο.

Σύμφωνα με τη Robbie, ονειρεύονταν πάντοτε να φιλήσει τον Pitt και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία. Πλησίασε διακριτικά τον σκηνοθέτη Damien Chazelle και του πρότεινε πως θα ήταν ιδανικό αν Brad και Robbie έδιναν ένα φιλί στην κάμερα, εκπληρώνοντας και την επιθυμία της ίδιας.

Εξηγώντας πώς κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε: «Είπα, Damien, νομίζω ότι η Nellie (ο ρόλος της) θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Jack (ο ρόλος του Pitt) και ο Damien μου είπε “θα μπορούσε, για περίμενε! Απλώς θέλεις να φιλήσεις τον Brad Pitt!. Κι εγώ είπα "ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση". Μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί αυτή η ευκαιρία. Αυτός απάντησε πως του πάει του χαρακτήρα κι εγώ πρόσθεσα πως έτσι νομίζω».

Μετά την πρώτη λήψη ο σκηνοθέτης Damnien Chazelle ήταν πεπεισμένος ότι η προσθήκη αυτή ήταν η σωστή κίνηση οπότε τους έβαλε να το επαναλάβουν: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!», τόνισε ο σκηνοθέτης με την Robbie να απαντά: «Αχ, τέλεια».

Το «Babylon» δεν είναι η πρώτη ταινία που η Margot Robbie εμφανίζεται στο πλευρό του Brad Pitt. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη ταινία του Quentin Τarantino, «Once Upon a Time in Hollywood», αλλά δεν είχαν καμία ερωτική σκηνή. Παρόλα αυτά, θα προτιμούσαμε η Margot να είχε ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τις αποκαλύψεις της Angelina Jolie και λιγότερο με την εφηβική της φαντασίωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.