CELEBRITIES

Rihanna - A$AP Rocky: Μας συστήνουν για πρώτη φορά τον επτά μηνών γιο τους με ένα αξιολάτρευτο TikTok


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2022

Rihanna - A$AP Rocky: Μας συστήνουν για πρώτη φορά τον επτά μηνών γιο τους με ένα αξιολάτρευτο TikTok
Splash Ideal Images
Το ζευγάρι για πρώτη φορά ανεβάζει video στα social media με τον γιο τους

H Rihanna και ο αγαπημένος της, A$AP Rocky έκαναν επιτέλους την αποκάλυψη του γιου τους και φυσικά έγινε αμέσως πρώτο θέμα. Το ζευγάρι μοιράστηκε χθες μέσα από το TikTok για πρώτη φορά στιγμιότυπα με το μωρό τους. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2022 και η Rihanna είχε αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόσωπο του παιδιού.

Όμως όλα δείχνουν ότι ένιωσε έτοιμη να μας συστήσει το νέο μέλος της οικογένειάς της και μάλιστα με ένα αξιολάτρευτο TikTok. Στο συγκεκριμένο video φαίνεται ο 7 μηνών γιος του ζευγαριού να χαμογελά βλέποντας τη μαμά του.

«Προσπαθείς να πάρεις το τηλέφωνο της μαμάς;» τον ρωτάει η Rihanna.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Το όνομα του γιου τους δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη αλλά μετά την αποκάλυψη του προσώπου, αναμένουμε να μάθουμε και το όνομα του! H ίδια μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη για τον γιο της είχε πει: «Είναι αστείος και χαρούμενος. Είναι καταπληκτικός αλήθεια», και εμείς δεν μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο!

Jenny.Gr

Να θυμίσουμε ότι η Rihanna κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, θέλησε να δείξει πώς μια έγκυος γυναίκα είναι παράλληλα και sexy και πώς πρέπει να ζει την εγκυμοσύνη της, ακριβώς όπως η ίδια επιθυμεί! «Μου αρέσει. Το απολαμβάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο στο People.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.