CELEBRITIES

Ο John Mayer δεν βγαίνει πλέον ραντεβού - Τα έκοψε μαζί με το αλκοόλ και εξηγεί γιατί


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2022

Ο John Mayer δεν βγαίνει πλέον ραντεβού - Τα έκοψε μαζί με το αλκοόλ και εξηγεί γιατί
Instagram/John Mayer
Κάποτε έβγαινε με όλες τις επώνυμες κυρίες, και τώρα είναι single

Ο μουσικός John Mayer δεν ψήνεται πια να βγει ραντεβού και μάλλον αυτό συνδέεται με τα χρόνια που μετρά ως νηφάλιος. «Το dating δεν είναι πλέον μία δραστηριότητα που κάνω, δεν υπάρχει και δεν έχει πια ένα συγκεκριμένο μοτίβο», δήλωσε στο podcast "Call Her Daddy".

Συνέχισε να μιλά για την ερωτική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι στην πραγματικότητα έχει να βγει ραντεβού 6 χρόνια, από τότε που σταμάτησε να πίνει. «Δεν έχω πια υγρό κουράγιο. Έχει ξεραθεί», υπονοώντας τη σχέση που είχε με το αλκοόλ, η οποία σταμάτησε πριν από 6 χρόνια, μετά το πάρτι του Drake για τα 30α του γενέθλια και το 6ήμερο hangover που ακολούθησε.

«Νομίζω ότι έχω το όνομα του γυναικά, αλλά οι άνθρωποι θα εκπλήσσονταν αν μάθαιναν την πραγματικότητα». Μάς είπε λοιπόν ότι δεν διέθετε καμία αυτοπεποίθηση, παρόλο που είχε σχέση με την Taylor Swift, την Jennifer Aniston, την Katy Perry, την Jessica Simpson και πολλές ακόμη. «Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι αν κάποια γυναίκα μου έδειχνε ενδιαφέρον, ήταν ατύχημα και θα έπρεπε να το εκμεταλλευτώ. Και όταν άρεσα σε κάποια, την ερωτευόμουν αμέσως». Πολλές κυρίες όμως δεν έχουν την ίδια άποψη, με την Taylor Swift να έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο τραγικός ήταν.

Και παρόλο που υποστηρίζει ότι τα ραντεβού έχουν βγει από τη ζωή του, συνεχίζει να πιστεύει στον έρωτα με διάρκεια και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις εφήμερες σχέσεις. Παρόλα αυτά, John μου, πώς θα το ανακαλύψεις αν απορρίπτει κάθε πιθανό ενδιαφέρον;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.