CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας George ζωγράφισε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα και όλοι εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητές του


JTeam

26 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρίγκιπας George ζωγράφισε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα και όλοι εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητές του
Twitter /The Prince and Princess of Wales
Όλοι ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο του 9χρονου George

Ο Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate, μάς ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα, με μία κάρτα που ζωγράφισε ο πρωτότοκός του, George. Και για 9χρονο, το λες και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Ένας χιονισμένος τάρανδος σε watercolour, με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά, από τον George». Να πούμε βέβαια ότι αυτή η καλλιτεχνική φλέβα προέρχεται σίγουρα από τη μαμά του, η οποία σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο St. Andrews, ενώ η Kate Middleton είχε μιλήσει και παλαιότερα για τις καλλιτεχνικές του τάσεις.

«Ο George βρήκε ένα κομμάτι κάρβουνο στο τζάκι και μου είπε, μαμά θα ζωγραφίσω κάτι. Τι όμορφο που είναι να δημιουργείς κάτι από το μηδέν», έλεγε η περήφανη μάνα το 2019. Είναι επίσης γνωστό ότι και ο παππούς του, βασιλιάς Κάρολος, ζωγραφίζει καλά και το κάνει όταν θέλει να χαλαρώσει. Συνεπώς, προβλέπεται ένα λαμπρό μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.