CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Οι 5 σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του, "Spare"


Κλέλια Φατούρου

8 Ιανουαρίου 2023

Πρίγκιπας Harry: Οι 5 σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του, "Spare"
Αυτά που μάθαμε, πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο του

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί επίσημα στις 10 Ιανουαρίου, αλλά ήταν προφανές ότι θα μαθαίναμε νωρίτερα για τις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του, με τον τίτλο Spare. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή η ισπανική του μετάφραση κυκλοφόρησε νωρίτερα κατά λάθος, και τώρα όλη η υφήλιος ξέρεις για τον καυγά μεταξύ του Harry και του William αλλά και το ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν.

Οι 416 σελίδες του βιβλίου εξιστορούν διάφορα γεγονότα της πλούσιας ζωής του Harry, αλλά αυτά είναι που σόκαραν περισσότερο.

Έχασε την παρθενιά του σε ένα χωράφι

Θυμόμαστε όλοι την περιπετειώδη νιότη του Harry και εδώ μάς περιγράφει πώς, ως έφηβος, έκανε για πρώτη φορά σεξ σε ένα χωράφι, πίσω από μία pub, με μία μεγαλύτερη γυναίκα που λάτρευε τα άλογα. «Κράτησε λίγο, μου έδωσε μία ξυλιά και με έδιωξε. Μετανιώνω που το έκανα σε έναν τόσο δημόσιο χώρο».

Έπαιρνε ναρκωτικά για πολλά χρόνια

Δοκίμασε κοκαΐνη στα 17 για πρώτη φορά και έπαιρνε πολύ συχνά μαριχουάνα. Μέχρι το 2016, συνδύαζε το πολύ ποτό με τα ναρκωτικά.

Η κακή σχέση με τον πατέρα του, Κάρολο

«Τέλεια! Τώρα μου χάρισες και έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό», φέρεται να είπε ο Κάρολος στην Νταϊάνα, λίγο αφότου γεννήθηκε ο Harry. Περιγράφει επίσης το πώς του ανακοίνωσε ότι πέθανε η μαμά του, χωρίς να τον αγκαλιάσει ή να του δέιξει λίγο συναίσθημα. Πολύ συχνά, έκανε πλάκα για το αν είναι πράγματι ο πατέρας του.

Σκότωσε 25 Ταλιμπάν

Έχοντας πολεμήσει δύο φορές στο Αφγανιστάν, στα 10 χρόνια που υπηρέτησε στον στρατό, σκότωσε 25 Ταλιμπάν. Σήμερα δεν δηλώνει περήφανος αλλά ούτε και το μετανιώνει. «Έπρεπε να τους δεις σαν πιόνια στο σκάκι που έπρεπε να φύγουν και όχι ως ανθρώπους».

Ο αδερφός του και η Kate Middleton τον ενθάρρυναν να ντυθεί Ναζί

Νομίζω θυμόμαστε όλοι εκείνη τη φωτογραφία από Halloween πάρτι, όπου ο Harry έφερε μία σβάστιγκα στο μπράτσο του. Αν και παραδέχεται ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του, είχε μιλήσει νωρίτερα στο τηλέφωνο με τον αδερφό του William και την Kate και εκείνοι τον ενθάρρυναν να το κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.