CELEBRITIES

Ο Matthew Perry τα βάζει και με τη Salma Hayek στην αυτοβιογραφία του (και άδικο δεν έχει)


Κλέλια Φατούρου

29 Οκτωβρίου 2022

Ο Matthew Perry τα βάζει και με τη Salma Hayek στην αυτοβιογραφία του (και άδικο δεν έχει)
Ο Matthew Perry μίλησε για τα «20 λεπτά χαζομάρας» που πέρασε μαζί της σε γυρίσματα

Πριν πούμε οτιδήποτε, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να διαβάσω το βιβλίο του Matthew Perry. Αυτή την αυτοβιογραφία, μέσα στην οποία ξέραμε ότι θα περιγράφει την περίοδο των FRIENDS, τις εξαρτήσεις του και όλες τις επώνυμες σχέσεις που γνωρίζαμε ότι έχει κάνει.

Αφού λοιπόν μάς είπε ότι έχει κάνει αμέτρητες επεμβάσεις στο στομάχι λόγω του αλκοολισμού και λοιπών εξαρτήσεων και ότι ζει από θαύμα, αφού χώρισε την Julia Roberts, αφήνοντάς τη σύξυλη και αφού μάς είπε ότι ο Keanu Reeves δεν θα έπρεπε να ζει, ενώ έχουν πεθάνει άλλοι σημαντικοί άνθρωποι (αν και ζήτησε συγγνώμη για αυτό), ήρθε η σειρά της Salma Hayek.

Αν δεν έχετε δει τη ρομαντική κομεντί "Fools Rush In", είναι η ταινία του 1997, στην οποία υποδύονται δύο νέους που κάνουν one night stand, εκείνη μένει έγκυος, το κρατά και καταλήγουν μαζί, όπως συμβαίνει σε κάθε ρομαντική κομεντί των 90s που σέβεται τον εαυτό της. Όπως όλα δείχνουν όμως, υπήρχαν κάποιες καλλιτεχνικές διαφωνίες ανάμεσα στον Perry και τη Hayek.

Εκείνος ήθελε να κάνει κάτι που να μην μοιάζει με τον Chandler Bing και προσπαθούσε να σκεφτεί ιδέες που θα τον έβαζαν βαθύτερα στο συναίσθημα του ρόλου. «Και η Salma έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Μια μέρα ήρθε στο trailer μου και μου είπε να κάνουμε λίγο spooning για να μπούμε στους ρόλους. Εγώ πήρα την κλασική έκφραση Chandler και της είπα ότι φυσικά και πρέπει να κάνουμε spooning», περιγράφει στο "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing".

Αφού την έδωσε στεγνά, περιέγραψε άλλη μία στιγμή, που τη χαρακτήρισε και ως «20 λεπτά χαζομάρας». «Υπήρχε μία σκηνή όπου εγώ επιτέλους της εκδηλώνω την αγάπη μου. Εκείνη πρότεινε να μην κοιταζόμαστε αλλά να κοιτάμε μαζί προς το μέλλον μας. Αφού άκουγα βλακείες επί 20 λεπτά, της είπα «Άκου Salma, σου λέω σε αυτή τη σκηνή ότι σε αγαπάω. Μπορείς να κοιτάζεις όπου θες, αλλά εγώ θα κοιτάζω εσένα». Οκ, είμαι με το μέρος του.

Αν και θεωρεί ότι οι ιδέες της δεν τον βοήθησαν, θεωρεί ότι αυτή ήταν η καλύτερή του ταινία, εξαιτίας της συμβουλής που του έδωσε ο σκηνοθέτης Andy Tennant. «Εγώ έκανα διάφορα χαριτωμένα, πηδώντας εδώ κι εκεί κι εκείνος με πήρε στην άκρη και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να τα κάνω όλα αυτά γιατί είμαι ήδη αρκετά ενδιαφέρων. Αυτό με βοήθησε να δώσω την καλύτερη ερμηνεία της ζωής μου. Μήπως ήταν αυτή η ατάκα που περίμενα να ακούσω όλη μου τη ζωή;». Μιλώντας για ταινίες, μάς ενημέρωσε ότι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο "Don't Look Up" του Adam McKay, επειδή η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει για 5 λεπτά. Εμείς πάντως τον στηρίζουμε, ειδικά όταν παραδέχεται τα λάθη του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.