CELEBRITIES

Η Pamela Anderson ποζάρει άβαφη στην καλύτερη της φωτογράφιση: «Νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα στον πλανήτη»


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Η Pamela Anderson ποζάρει άβαφη στην καλύτερη της φωτογράφιση: «Νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα στον πλανήτη»
Instagram/ pamelaanderson
«Νόμιζα ότι η κληρονομιά μου θα ήταν ένα κόκκινο μαγιό και ένα ροζ χνουδωτό καπέλο και κανείς δεν θα μάθαινε ποτέ πόσα πέρασα και τι ξεπέρασα». Η 55χρονη star επιτέλους λέει την ιστορία της, όπως πραγματικά είναι

Ελεύθερη για πρώτη φορά μετά από καιρό. Έτσι νιώθει η Pamela Anderson, η οποία είναι έτοιμη πια να αφηγηθεί πραγματικά την ιστορία της μετά από 5 γάμους. Στα 90s, ήταν το hot icon από το Baywatch, εξώφυλλο στο Playboy, πρωταγωνίστρια ενός homemade sex tape με τον σύζυγό της και το απόλυτο είδωλο της δεκαετίας, μάλλον για τους λάθος λόγους. Σήμερα, είναι η Pamela που διηγείται την ιστορία της χωρίς φίλτρα, μέσα από το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ του Netflix, αλλά και μέσα από μια ολοκαίνουρια φωτογράφιση και συνέντευξη στο περιοδικό WWD.

Μακριά από παιδικά τραύματα και τον «φεμινισμό» με τον οποίο μεγάλωσε, η διάσημη ηθοποιός στα 55 της είναι «ελεύθερη» να εκφράσει αυτό ακριβώς που είναι, χωρίς κανένα φίλτρο, ρετούς ή μακιγιάζ. Μετά από μία εβδομάδα στο Los Angeles και τη Νέα Υόρκη για την προώθηση του ντοκιμαντέρ της, η Pamela επέστρεψε στη γενέτειρά της, τον Καναδά και έχει αρχίσει να νιώθει ο εαυτός της ξανά. «Σε αυτό το έδαφος, νιώθω πάντα μια αίσθηση ανακούφισης», λέει από το Toronto.

Το ντοκιμαντέρ "Pamela, a Love Story" στο Netflix και το βιβλίο "Love, Pamela" την ξαναέφεραν στο φως της δημοσιότητας μετά από κάποια χρόνια σιωπής. Στο νέο εξώφυλλο του WWD, στο οποίο εμφανίστηκε, προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει μακιγιάζ, παρά να δείξει τον πραγματικό της εαυτό, όπως έκανε και στο ντοκιμαντέρ, (αν το έχεις δει, θα καταλάβεις).

«Κάθε μέρα ξυπνάω λίγο πιο ευτυχισμένη», λέει. «Αισθάνομαι ότι είναι μια τέτοια αίσθηση ανακούφισης και είμαι τόσο ευγνώμων για το κύμα υποστήριξης και αγάπης. Κάθε φορά που είμαι σε μια σχέση, συνήθως εστιάζω όλη μου την προσοχή σε αυτήν και στα παιδιά μου, οπότε είναι τόσο ωραίο. Νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα, που περιπλανιέται στον πλανήτη, πέφτει πάνω σε ανθρώπους, κάνει αυτές τις υπέροχες συζητήσεις και νιώθω υπέροχα».

Μετά από 5 γάμους, είναι single για πρώτη φορά μετά από καιρό και αυτό της έδωσε το έναυσμα να πει την ιστορία της, όπως πραγματικά είναι.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αυτό το βιβλίο, να γυρίσω αυτό το ντοκιμαντέρ ή να κάνω οποιαδήποτε από αυτές τις συζητήσεις αν ήμουν σε σχέση», σχολιάζει. «Και αυτό σας δείχνει τι είδους σχέσεις είχα στο παρελθόν. Θα φοβόμουν πάρα πολύ να στεναχωρήσω κάποιον ή να κάνω κάποιον να ζηλέψει ή οτιδήποτε άλλο».

Το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο παρουσιάζουν μια γυναίκα χωρίς κανέναν φόβο να μιλήσει για τον τρόπο που σκέφτεται και να δώσει τη δική της οπτική για κάθε ιστορία για εκείνη, που αναδύεται από τα τέλη της δεκαετίας του '80 ως μοντέλο του Playboy.

Όπως παραδέχεται στη συνέντευξη, πιστεύει πως δεν θα είχε ποτέ αυτή την ευκαιρία, να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Νόμιζα ότι η κληρονομιά μου θα ήταν ένα κόκκινο μαγιό και ένα ροζ χνουδωτό καπέλο και κανείς δεν θα μάθαινε ποτέ πόσα πέρασα και τι ξεπέρασα»

Η ίδια δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για τη ζωή της αλλά πιστεύει πως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την πραγματική ιστορία πίσω από μερικές μόνο στιγμές που την καθόρισαν ως μορφή στο Hollywood.

Η ζωή στην πόλη Ladysmith στον Καναδά για εκείνη, είναι ιδανική. «Είναι μια πανέμορφη και μυστική πόλη. Έχει αγαπημένα πρόσωπα και μπορώ να κάνω τα projects που θέλω με ανθρώπους που γνωρίζουν την οικογένειά μου εδώ και πολλές γενιές».

Μια τυπική ημέρα για εκείνη σε αυτό το μέρος, είναι αρκετά ασυνήθιστη για όλους εμάς, τους υπόλοιπους. «Περνάω τη μέρα μου με τα σκυλιά μου. Ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και ασχολούμαι πολλές ώρες με αυτά αλλά και με την αυλή μου. Εξαρτάται βέβαια την εποχή. Αν είναι χειμώνας ή φθινόπωρο, κάνω μαρμελάδες ή φτιάχνω πίκλες. Είμαι πάντα στον κήπο μου και πάντα γράφω. Πολλές φορές έκανα κύκλους, περπατώντας και αναρωτιόμουν: "Πρέπει πράγματι τώρα να πάω στο Παρίσι;", ¨Τι συμβαίνει τώρα;", "Πού πρέπει να πάω; Κάπου πρέπει να πάω". Αλλά το αστείο είναι ότι όταν πας πίσω στον χρόνο, σε κάθε κεφάλαιο της ζωής σου, καταγράφοντάς το, θες να δραπετεύσεις».

«Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον ίδιο σου τον εαυτό, ταξιδεύοντας. Οπότε ήθελα να μείνω εκεί και να πω: "Αυτό ήταν το μέρος που μεγάλωσα ως παιδί. Αυτό συνέβαινε όταν ήμουν 5 χρονών. Αυτή είναι η φύση που με ξέρει από τότε που γεννήθηκα. Αυτό είναι το πρώτο μέρος που τα πόδια μου μπήκαν στη θάλασσα". Ήθελα να αισθανθώ ξανά όλα αυτά τα συναισθήματα και να περιπλανηθώ, βλέποντας πού έφτασα. Έπρεπε να κάνω υπομονή γιατί δεν ήξερα τι θα προέκυπτε. Και υπήρξαν μέρες που ήμουν πραγματικά ανήσυχη αλλά αυτή είναι πάντα μια περίοδος που πρέπει απλά να περιμένεις».

«Πάντα σε περιμένει κάτι υπέροχο στη γωνία. Αυτό πιστεύω. Απλά περίμενε κάθε φορά που σε πιάνει ανησυχία»

Οι άνθρωποι μπορεί να συνεχίζουν να την παρεξηγούν. «Ακόμη και για να γράψω το βιβλίο, έπρεπε να δώσω μάχη. Ένας εκδότης μου είχε πει ότι θα χρειαζόμουν βοήθεια με αυτό. Τους είπα απλά να μου δώσουν μια ευκαιρία και τα κατάφερα».

Όσο για τη συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της; «Κάνεις απλά εικόνα τον εαυτό σου σαν νέο κορίτσι. Κλείνεις τα μάτια σου και απλά το φαντάζεσαι. Δίνεις στον νεότερο εαυτό σου μια αγκαλιά και ζεις τη στιγμή. Σε κοιτάς στα μάτια και λες: "Θα είσαι Ok, σε αγαπούν και είσαι όμορφη". Όλα δηλαδή τα πράγματα που θες να ακούσεις σε αυτή την ηλικία. Κάθε φορά που το κάνω με πιάνουν τα κλάματα γιατί όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί . Είχα πάντα ενθουσιασμό για το μέλλον και το ίδιο νιώθω και τώρα».

«Αλλά δεν ένιωθα ασφαλής σε όλη μου τη ζωή. Όσο μεγαλώνω, νιώθω περισσότερο. Και αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιώ τις τελευταίες μέρες. Νιώθω καλά, νιώθω ok. Νιώθω ότι με περιμένουν φανταστικά πράγματα στη γωνία και κυρίως είμαι ασφαλής»

Η Vivienne Westwood της δίδαξε πολλά για τη ζωή και τις προκλήσεις της ομορφιάς. «Μου έλεγε πάντα να διαβάζω. Ήξερε ότι ήμουν μεγάλη αναγνώστρια και μου έλεγε να διαβάζω αν δεν θέλω να βαριέμαι ποτέ. "Διάβαζε αν θες να έχεις πάντα δουλειά", μου έλεγε».

Η ίδια νιώθει πιο δυνατή από ποτέ. Για την εικόνα της, για τη νέα της εκδοχή, για τον χρόνο που περνάει χωρίς να την επηρεάζει. «Μου αρέσουν οι φακίδες μου. Τα μαλλιά μου απεριποίητα και το πρόσωπό μου όπως είναι. Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις, δεν μου κάνουν. Μου αρέσει να φοράω μια μπλούζα, ένα παντελόνι και πάντα τακούνια χωρίς καθόλου μακιγιάζ και τα μαλλιά μου ακριβώς όπως είναι μετά το ντους. Έτσι μου αρέσει να κοιμάμαι, είναι το αγαπημένο μου και νιώθω ότι αυτό είναι ένα δυνατό statement επειδή πλέον αποδέχομαι πολύ περισσότερο τον εαυτό μου και αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα».

Την ενδιαφέρει να είναι απλά «γυναίκα, άνθρωπος και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο κάθε μέρα». «Να είσαι αυθεντικός, ειλικρινής και να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Αν όλοι προσπαθούσαμε να μην πληγώσουμε κανέναν... αυτή είναι μια καθημερινή άσκηση. Καμία μέρα δεν είναι τέλεια αλλά κάνεις το καλύτερο που μπορείς».

Κι εκείνη σίγουρα το προσπαθεί μέσα από τη δική της ιστορία. Ό,τι συμβεί στο μέλλον στη ζωή της θα είναι σπουδαίο και σίγουρα με τους δικούς της όρους...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.