CELEBRITIES

H Megan Fox επέστρεψε στο IG μετά τον χωρισμό από τον MGK, χωρίς το drama που περιμέναμε


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2023

H Megan Fox επέστρεψε στο IG μετά τον χωρισμό από τον MGK, χωρίς το drama που περιμέναμε
Splash News
«Το ChatGPT θα είχε γράψει πιο έγκυρες ειδήσεις», έγραψε η Fox

Κάποτε, αυτοαποκαλούνταν Twin Flames. Εκείνος, της πήρε μονόπετρο σχεδιασμένο ώστε να την πονάει, αν θέλει να το βγάλει. Εκείνη, δημόσια, αναφέρθηκε σ’ αυτόν ως «Μπισκοτάκι» (Cookie, αλλά στα ελληνικά νιώθουμε το κριντζ) και απήγγειλε τον αστρολογικό του χάρτη. Τώρα, η Megan Fox και ο MGK είναι επίσημα χωρισμένοι.

Όλα ξεκίνησαν μία μέρα πριν το Super Bowl, όταν εκείνη διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες και τον έκανε unfollow αλλά κράτησε τον Eminem με τον οποίο το «μπισκοτάκι» είχε κόντρα, ανέβασε στίχους της Beyonce, μετά διέγραψε ολόκληρο το προφίλ της.

Οι φήμες περί απιστίας οργίαζαν, το πρώην ζευγάρι παρέμεινε σιωπηλό και τώρα η Megan ήρθε χωρίς να δώσει το τσαγάκι που περιμέναμε. Το IG προφίλ της είναι εδώ, εκείνη δεν ακολουθεί κανέναν, έσβησε όλες τις αναρτήσεις της κι ανέβασε ένα screenshot.

«Δεν υπήρξε κανενός είδους εμπλοκή τρίτου σ’ αυτήν τη σχέση. Αυτό περιλαμβάνει… ανθρώπους, DMs, bots Τεχνητής Νοημοσύνης ή δαίμονες», έγραψε.

«Ενώ μισώ που σας το χαλάω και σας παίρνω τις τυχαίες ειδήσεις χωρίς βάση που θα ήταν πιο έγκυρες, αν είχαν γραφτεί από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε ήσυχους όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους τώρα».

Στη συνέχεια, απενεργοποίησε και τα σχόλια, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, το σεβόμαστε ωστόσο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.