CELEBRITIES

Η Brooke Shields μιλά για πρώτη φορά για τον βιασμό της από παραγωγό, πριν από 30 χρόνια


Κλέλια Φατούρου

16 Μαρτίου 2023

Η Brooke Shields μιλά για πρώτη φορά για τον βιασμό της από παραγωγό, πριν από 30 χρόνια
People Magazine/MICHAEL SCHWARTZ
Θα τα δούμε όλα στο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου

Η Brooke Shields αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από αρκετές δεκαετίες. «Κανείς δεν θα με πιστέψει, σκέφτηκα. Οι άνθρωποι δεν πίστευαν τότε αυτές τις ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν θα ξαναδουλέψω».

Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για αυτή την τραυματική εμπειρία στο ντοκιμαντέρ της, "Brooke Shields: Pretty Baby", που κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου, στο Hulu. Εκεί μιλά για τη σεξουαλικοποίησή της από παιδί, μέσα από ρόλους, για τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, αλλά και για τον βιασμό από παραγωγό.

«Κάνοντας το ντοκιμαντέρ, τα βλέπεις όλα μαζί, και τελικά είναι θαύμα που επέζησα», εξομολογείται στο περιοδικό People. «Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το επεξεργαστώ και τώρα είμαι πολύ πιο θυμωμένη, συγκριτικά με όταν συνέβη. Είναι εντάξει να φοβάσαι και είναι εντάξει να συμβαίνει ακόμα και όταν κάποιος δεν σου ασκεί βία».

Μιλά λοιπόν αναλυτικά για εκείνο το συμβάν, που τελικά έθαψε μέσα της προκειμένου να επιβιώσει. «Πήγαμε για δείπνο γιατί νόμιζα ότι θα έβρισκα δουλειά. Με προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου με βίασε. Δεν αντιστάθηκα. Απλά πάγωσα». Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον εαυτό της επειδή πήγε στο δωμάτιό του ή επειδή ήπιε ένα ποτό στο δείπνο. «Ήταν πολύ εύκολο να βγαίνω από το σώμα μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είχα την επιλογή να το παλέψω, οπότε απλώς δεν ήμουν εκεί πνευματικά».

Το μοιράστηκε μόνο με τον καλό της φίλο Gavin de Becker, αλλά τώρα, στα 57 της, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία με όλο τον κόσμο. «Το κάνω γιατί ελπίζω ότι θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να νιώθουν λιγότερο μόνοι. Καθένας επεξεργάζεται το τραύμα του με διαφορετικό τρόπο, αλλά θέλω να υπερασπιστώ τις γυναίκες, ώστε να μην φοβούνται να μιλούν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.