CELEBRITIES

Ο Jonathan Majors συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Tο Hollywood ήξερε (πάλι), αλλά δεν μιλούσε


Κλέλια Φατούρου

27 Μαρτίου 2023

Ο Jonathan Majors συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Tο Hollywood ήξερε (πάλι), αλλά δεν μιλούσε
Instagram/blackstarpressnews
Όλα δείχνουν ότι ο ηθοποιός έχει μακρύ ιστορικό κακοποίησης

Ο Jonathan Majors συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, έπειτα από καταγγελία 30χρονης γυναίκας, η οποία δέχτηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό. Ο 33χρονος ηθοποιός αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο Majors, που πρωταγωνιστεί στο Creed III και στο Ant-Man & The Wasp: Quantumania συνελήφθη στο Chelsea, χωρίς να προβάλει αντίσταση, μετά από τηλεφώνημα στην αστυνομία, από την κοπέλα που δέχθηκε επίθεση. «Δεν έχει κάνει τίποτα λάθος. Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να διαλευκάνουμε την υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος του, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο ηθοποιός είχε μία πολύ δυνατή χρονιά, με παρουσία σε βραβεία, συνεντεύξεις και ένα προφίλ που ερχόταν σε αντίθεση με τη δυναμική παρουσία του. Ήθελε πάρα πολύ να κάνει ρομαντική κομεντί, πιθανώς με την Issa Rae και είχε περιγράψει σε συνέντευξή του το πώς τη φανταζόταν. «Θέλω να τρέξω στο Central Park, να την κυνηγήσω στο αεροδρόμιο. Θες να το κάνουμε Issa; Ας το κάνουμε», αστειεύτηκε live στα NNACP Image Awards, και ξαφνικά το να κυνηγά μία γυναίκα δεν ακούγεται και τόσο χαριτωμένο.

Το ακόμα πιο ειρωνικό είναι ότι πρόσφατα δήλωνε ότι θέλει να παίξει όλα τα είδη ρόλων, αρκεί να βοηθά τους ανθρώπους να αλλάζουν προς το καλύτερο. «Αν μπορώ να θεραπεύσω τον ρόλο και τον εαυτό μου, θα το καταφέρουν και όσοι με βλέπουν». Δεν έχει λειτουργήσει μέχρις στιγμής Jonathan μου. Από ό, τι φαίνεται, ο Majors έχει ιστορικό κακοποιητικής δράσης, όχι μόνο στις σχέσεις του, αλλά και στη δουλειά. Ένα tweet που ανέβηκε πριν από έναν μήνα, από τον σκηνοθέτη A.B. Allen, φωτογράφιζε τον ηθοποιό, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Jenny.Gr

«Υπάρχει ένας συγκεκριμένος ηθοποιός, σχετικά νέος στον χώρο, με τον οποίο τρελαίνεται όλο το Twitter, ενώ είναι στην πραγματικότητα ένας μοχθηρός και κακοποιητικός άνθρωπος, τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική του ζωή. Και κάθε thirsty tweet για αυτός με κάνει έξαλλο».

Αυτό έγινε τον Φεβρουάριο, την εβδομάδα που κυκλοφόρησε το Ant-Man & The Wasp Quantumania. Όταν ένας χρήστης ρώτησε τον Allen γιατί δεν αποκαλύπτει το ποιος είναι, εκείνος απάντησε ότι δεν είναι αυτός ο ρόλος του. «Αν είχε συμβεί σε εμένα ή αν το είχα δει με τα μάτια μου, θα το έλεγα. Αλλά οι άνθρωποι που έχει κακοποιήσει, επέλεξαν τη σιωπή, ίσως για λόγους ασφαλείας. Δεν θα πω κάτι χωρίς τη συναίνεσή του. Οι λεπτομέρειες που γνωρίζω θα τους εξέθεταν, αλλά τώρα ξέρετε κι εσείς».

Jenny.Gr

Υπήρξε ένα ακόμη tweet, αυτή τη φορά από τον ηθοποιό Tim Nicolai. «Θα πω κάτι για τον Jonathan Majors, για να τελειώνουμε. Οι άνθρωποι από την κοινότητα του Yale και του NYC ξέρουν πράγματα για αυτόν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι sociopath και κακοποιητής. Είναι πολύ κρίμα που πήρε τόσο καιρό μέχρι κάποιος να τον καταγγείλει. Βλέπω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί κανείς δεν έκανε κάτι τόσο καιρό, αλλά πιστέψτε με, πολλοί προσπάθησαν. Χρειαζόταν να υπάρξει ένα θύμα για να μιλήσει. Είναι φρικτό που μαθαίνω ότι το κάνει ακόμα, αλλά και ανακουφιστικό που ίσως δεν θα μπορέσει ξανά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.