CELEBRITIES

Η κίνηση της Taylor Swift όταν φαν στη συναυλία της τη ρώτησε αν είναι καλά μετά τον χωρισμό


JTeam

19 Απριλίου 2023

Η κίνηση της Taylor Swift όταν φαν στη συναυλία της τη ρώτησε αν είναι καλά μετά τον χωρισμό
Η Taylor Swift χώρισε πρόσφατα και οι θαυμαστές της τη στηρίζουν

Αν είναι όλα αλήθεια, που είναι, η Taylor Swift χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης και δυσκολευόμαστε να το χωνέψουμε. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα και ο Joe Alwyn απέχει από δημόσιες εμφανίσεις, οι fans τη στηρίζουν σε κάθε περίπτωση.

Αφού της άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι της, λες και πέθανε κάποιος, υπήρξε μία γλυκιά στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην περιοχή Tampa, πριν λίγες μέρες. Η Taylor ερμήνευε το "Delicate", το κομμάτι που φημολογείται ότι έχει γράψει για τα πρώτα κρυφά ραντεβού της με τον Alwyn. Σε κάποια φάση γύρισε προς ένα μέρος του κοινού, και είδε έναν θαυμαστή που σήκωσε μία πινακίδα που τη ρωτούσε αν είναι εντάξει. Του απάντησε με ένα thumbs up και συνέχισε.

@imgiggly SO SO SO SO SO FUCKING SWEET ily taylor #taylor #swift #ts #mayoroftampa #repuation #delicate #swifttok #swifties ♬ original sound - kathryn

Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε με κάποιο τρόπο στην ψυχική της υγεία, λίγο νωρίτερα. Έκατσε στο πιάνο της και πριν ξεκινήσει το "Champagne Problems", εξήγησε στους fans της γιατί η παρουσία τους είναι ζωτική για εκείνη. «Λατρεύω αυτή την περιοδεία. Έχει γίνει όλη μου η προσωπικότητα και πάντα αγαπούσα τα live, αυτή τη σύνδεση με εσάς, το να νιώθω ότι νιώθετε το ίδιο. Παιδιά, σας χρειάζομαι για την ψυχική υγεία μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.