CELEBRITIES

«Kill Bill» vibes: Φτάνει ένα Balenciaga jacket για να γίνει η Kim Kardashian, Uma Thurman;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Απριλίου 2023

«Kill Bill» vibes: Φτάνει ένα Balenciaga jacket για να γίνει η Kim Kardashian, Uma Thurman;
Instagram/kimkardashian
Τι Kim, τι Uma. Αυτό το Balenciaga jacket «μοιράζει» εντυπώσεις

Τώρα, μεταξύ μας, η Kim Kardashian δεν είναι γνωστή για τις «βαρετές» και κομψές στιλιστικές επιλογές της, αλλά περισσότερο για τα φανταχτερά και «θορυβώδη» look της. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το φόρεμα της Marilyn στο Met Gala ή το κατάμαυρο outfit στο άλλο Met Gala; Το catsuit στο NFL; Τις ροζ πανδεσίες στο SNL; Είναι πολλά και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος.

Το τελευταίο look της έκανε, για άλλη μια φορά, εντύπωση. Πρόκειται ξανά για Balenciaga και έχει σοβαρά «Kill Bill» Uma Thurman vibes. Ένα κιτρινόμαυρο Racer Jacket από την συλλογή του Balenciaga για το καλοκαίρι του 2023, ένα μαύρο κολάν, μαύρες μπότες και φυσικά μην ξεχνάμε τα Reverse Xpander Rectangle γυαλιά ηλίου -Balenciaga και πάλι. Γενικά σε αυτό το ταξίδι στην Ιαπωνία, η Kim φόρεσε πολύ Balenciaga, παρά τις παλαιότερες προστριβές λόγω του σκανδάλου.

Από ότι φαίνεται η «Kardashian Era» δεν έρχεται στο τέλος της, αφού η Kim θα είναι καλεσμένη στο Met Gala 2023 μαζί με μια από τις αδερφές της -δεν ξέρουμε ακόμα πια- και θα πρωταγωνιστήσει στην 12η σεζόν του American Horror Story. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από την μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας -και όχι μόνο στα social της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.