CELEBRITIES

«Θέλω να ξέρω τι οργασμό έχεις!»: Η Jane Fonda μιλάει για τη σεξουαλική της παρενόχληση από τον Γάλλο παραγωγό, René Clément


JTeam

17 Μαΐου 2023

«Θέλω να ξέρω τι οργασμό έχεις!»: Η Jane Fonda μιλάει για τη σεξουαλική της παρενόχληση από τον Γάλλο παραγωγό, René Clément
H ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ του Clément το 1964, "Joy House"

H Jane Fonda μόλις αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε γύρισμα από τον Γάλλο παραγωγό ταινιών, René Clément.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Andy Cohen, "Watch What Happens Live", ότι ο Clément της την έπεσε στα γυρίσματα του "Joy House" το 1964. Στην ταινία, στην οποία κανονικά θα πρωταγωνιστούσε η Natalie Wood αλλά αντικατέστησε η Fonda, συμμετείχαν επίσης οι Alain Delon και Lola Albright. Όταν ο Cohen της ζήτησε να δώσει το όνομα ενός άνδρα στο Hollywood, τον οποίο απέρριψε», εκείνη ανέφερε τον Γάλλο παραγωγό.

Όπως συνέχισε: «Λοιπόν, ήθελε να πέσει στο κρεβάτι μαζί μου επειδή όπως είχε πει, η ηρωίδα έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ήθελε να ξέρει «τι είδους οργασμό» έχει για να της δώσει τον ρόλο. Το είπε στα Γαλλικά και προσποιήθηκα ότι δεν κατάλαβα».

Η Fonda τότε, ήταν 27 κι εκείνος 51 ενώ όπως είπε στον παρουσιαστή: «Έχω πολλές ιστορίες για σένα αλλά δεν έχουμε χρόνο». Ο Clément πέθανε το 1996. Η δήλωση της Fonda έγινε εν όψει των διαμαρτυριών της για το Φεστιβάλ των Καννών, ειδικά με την εμφάνιση του Johnny Depp παρά την πολύκροτη δίκη και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Η φωνή της μαζί με εκείνη πολλών ακόμη καλλιτεχνών αντιστέκεται σθεναρά στην ακύρωση που δέχεται το κίνημα #MeToo, συμπυκνώνοντας μια σκληρή αλήθεια σε λίγες λέξεις: «Ενοχλεί όταν τα θύματα κάνουν πολύ θόρυβο. Προτιμούν να εξαφανίζονται και να πεθαίνουν στη σιωπή».

Η Fonda είχε αποκαλύψει σε ένα βρετανικό περιοδικό ότι την βίασαν όταν ήταν παιδί. «Η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται παντού, όχι μόνο στο Hollywood και εξαπλώνεται επειδή η εξουσία είναι στα χέρια των ανδρών και οι γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν, επειδή φοβούνται πως δεν θα τις πιστέψουν», είχε πει τότε, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές από τότε την αλήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.