CELEBRITIES

H Celine Dion ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της- «Ίσως να μην εμφανιστεί ξανά σε συναυλία»


JTeam

27 Μαΐου 2023

H Celine Dion ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της- «Ίσως να μην εμφανιστεί ξανά σε συναυλία»
Instagram/ celinedion
Επικρατεί ανησυχία για την υγεία της

Η Celine Dion ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις ημερομηνίες της "Courage World Tour" περιοδείας της μέχρι το 2024 και «πιθανότατα δεν θα ξανακάνει περιοδεία», σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της, η οποία αποκάλυψε στο CNN, ότι «πονάει πολύ» και ότι «κάνει καθημερινά φυσικοθεραπεία».

Όπως έγραψε η 55χρονη star στο Instagram: «Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά μια περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσετε να αναβάλλετε τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα, μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!».

Να σημειωθεί ότι η Dion ανέβαλε αρκετές εμφανίσεις τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου (stiff-person syndrome).

H σπάνια νευρολογική πάθηση είναι ανίατη και όσο εξελίσσεται δεν επιτρέπει στους ασθενείς να κινούνται, προκαλώντας μυϊκή ακαμψία.

Συγκεκριμένα, προσβάλλει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους και προκαλεί ανεξέλεγκτη ένταση των μυών τελικά αφήνει τους πάσχοντες ανίκανους να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.