CELEBRITIES

O Ρονάλντο βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα, αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις


JTeam

5 Ιουλίου 2023

 O Ρονάλντο βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα, αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις
Καν' το σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κλείσε τώρα ραντεβού για πεντικιούρ. Τι κάθεσαι;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα, κάνει συχνά πεντικούρ και είμαστε μαζί του. Το θέμα είναι πως το κάνει για συγκεκριμένο λόγο, όχι απλώς επειδή θέλει να γίνει εκκεντρικός και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Νταμιάνο των Maneskin.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής δεν περιποιείται τα κάτω άκρα του για αισθητικούς λόγους, παρότι προσέχει πολύ τον εαυτό του. Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στην προσπάθειά του να προστατευθεί από μύκητες και τραυματισμούς – ναι, καλά διάβασες.

Το σκληρυντικό βερνίκι που χρησιμοποιείται, ειδικά όταν είναι ημιμόνιμο, λειτουργεί σαν ασπίδα. Κι επειδή οι αθλητές σαν τον Ρονάλντο φοράνε χοντρές κάλτσες όλη την ημέρα, τα πόδια τους ιδρώνουν κι οι κίνδυνοι είναι πολλοί, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας.

Εντωμεταξύ, πρόκειται για μία ιδιαίτερα συνήθη πρακτική των αθλητών. Ο Αντρέι Αρλόβσκι και ο Μάικ Τάισον το έχουν ήδη κάνει. Μόνο εσύ έμεινες –τρέξε να κλείσεις το ραντεβού σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.