CELEBRITIES

Η Ρίτα Γουίλσον εύχεται χρόνια πολλά στον Τομ Χανκς και αποκαλύπτει τα κοκτέιλ που φτιάχνει ο ίδιος


JTeam

11 Ιουλίου 2023

Η Ρίτα Γουίλσον εύχεται χρόνια πολλά στον Τομ Χανκς και αποκαλύπτει τα κοκτέιλ που φτιάχνει ο ίδιος
Instagram/Rita Wilson
Ο Χανκς έκλεισε τα 67 και η Γουίλσον του ευχήθηκε, όπως πάντα, με λατρεία

Ο Τομ Χανκς είναι μία πολυσύνθετη προσωπικότητα, που έγινε 67 χρονών πριν 2 ημέρες. Η αγαπημένη του σύζυγος Ρίτα Γουίλσον του ευχήθηκε με ένα post στο Instagram και μία φωτό, που θα μπορούσε άνετα να είναι από την Αντίπαρο, αν κρίνουμε από τα prints.

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον άντρα, που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου και ο πατέρας των παιδιών μου», ξεκίνησε την εκδήλωση λατρείας. Αμέσως μετά, ξεκίνησε τις αποκαλύψεις, λέγοντάς μας ότι ο Τομ αγαπά τις γραφομηχανές, περισσότερο κι από τη Ρίτα και ότι του αρέσει να φτιάχνει τα δικά του κοκτέιλ. Μερικά παραδείγματα είναι το Diet Cokecaine, δηλαδή Κόκα Κόλα light με σαμπάνια και το Cokearita, δηλαδή Κόκα Κόλα light με μαργραρίτα. Κοινώς, είναι fan του συγκεκριμένου αναψυκτικού.

«Είναι πιο ευτυχισμένος όταν βρίσκεται με οικογένεια και φίλους» (ναι προφανώς, είναι Καρκίνος) και λατρεύει να διηγείται ιστορίες βετεράνων, στηρίζοντάς τους μέσα από το brand του για καφέ, Hanx for our Troops. «Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζω, με κάνει να γελάω κάθε μέρα τα τελευταία 38 χρόνια και μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Κάτω από το post έσπευσαν να ευχηθούν με τη σειρά τους και όλοι οι επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κέιτ Χάντσον, η Πριγιάνκα Τσόπρα, ο Τζον Στάμος και πολλοί άλλοι. Η Ρίτα Γουίλσον γνώρισε τον έρωτα της ζωής της πριν από 38 χρόνια και παντρεύτηκαν 3 χρόνια μετά. Έχουν μαζί δύο γιους, τους Τσετ και Τρούμαν Χανκς και, το κυριότερο, ένα σπίτι στην Αντίπαρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.