CELEBRITIES

Μετά την Τζίτζι Χαντίντ, η Αλέξα Τσανγκ φοράει κάπρι - Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Μετά την Τζίτζι Χαντίντ, η Αλέξα Τσανγκ φοράει κάπρι - Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό
Instagram/alexachung
Ακόμα μια celebrity εθεάθει με αυτή την «ξεχαμένη» τάση

Αυτό το καλοκαίρι τα jorts έχουν κυριαρχήσει ξεκάθαρα στις γκαρνταρόμπες των celebrities και των influencers, με την Χέιλι Μπίμπερ και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να είναι οι πιο θερμές υποστηρίκτριες. Βέβαια αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα άλλαξε κάπως τα σχέδια του jort για την διατήρηση της κορυφής.

Η Τζίτζι Χαντίντ έκανε μια εμφάνιση που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού εμφανίστηκε με μια τάση που είχε εξαφανιστεί για τα καλά και θεωρούσαμε πως θα μείνει εκεί κρυμμένη πίσω από όλα, για να ξεχάσουμε και εμείς πως κάποτε την υιοθετήσαμε. Η Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε ένα τζιν κάπρι παντελόνι, το οποίο είχε ακόμα και την signature ραφή στο μπροστινό μέρος, για να παραστεί στα γενέθλια φίλης της. Αλλά η επέλαση του κάπρι μάλλον συνεχίζεται αφού μια ακόμα celebrity και fashion icon εθεάθει να «αντιγράφει» την Τζίτζι.

Η Αλέξα Τσανγκ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία δείχνοντάς μας -με περισσή αναίδεια- το κάπρι λεοπάρ παντελόνι της. Από τη μια ήταν ένα αρκετά πιο κομψό look από της Τζίτζι εφόσον το κάπρι ήταν υφασμάτινο και σεταρισμένο με ένα μεταξωτό πουκάμισο, ξεκούμπωτο από τη μέση και κάτω, μαζί με μαύρες φλατ μπαλαρίνες, αλλά από την άλλη η υποψία της επιστροφής του κάπρι στην καθημερινή μας ζωή φαντάζει τρομακτική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.