CELEBRITIES

Χάλι Μπέιλι: Ο σύντροφός της έγραψε τραγούδι που την κακοποιεί λεκτικά, επειδή τη ζηλεύει


Κλέλια Φατούρου

17 Ιουλίου 2023

Χάλι Μπέιλι: Ο σύντροφός της έγραψε τραγούδι που την κακοποιεί λεκτικά, επειδή τη ζηλεύει
Instagram/theddgfamily
Φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει

Οι τοξικοί σύντροφοι είναι μία πραγματικότητα, αλλά έφτασε μία εποχή που η κακοποίηση είναι ορατή και δεν τη δικαιολογούμε με ατάκες όπως «σε ζηλεύει επειδή σε αγαπάει» ή «άντρας είναι, θα πει και μία κουβέντα παραπάνω» ή «όταν είσαι σε σχέση, δεν πρέπει να προκαλείς». Αυτό δεν σημαίνει ότι η τοξικότητα θα εξαλειφθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Υπάρχει ακόμα, και δεν κρύβεται, αν κρίνουμε από μερικές επώνυμες σχέσεις, όπως αυτή του Τζόνα Χιλ με την πρώην του και της Κίκι Πάλμερ με τον πατέρα του παιδιού της.

Η νέα άβολη στιγμή από σύντροφο που ζηλεύει και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μία ηθοποιός φιλά έναν συμπρωταγωνιστή της, έρχεται από τον ράπερ DDG, τον σύντροφο της Χάλι Μπέιλι, που υποδύεται την Άριελ σε live action. Στο νέο του τραγούδι "Famous" μάς γνωστοποιεί το πώς ένιωσε με την κοπέλα του και την επιτυχία της. «Γύρισες μία ταινία/τώρα φιλάς άντρες/Ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ/Δεν με νοιάζει αν κάνεις πρόμο/Δεν θέλω να ξαναδώ αυτές τις μαλ@@@ς». Αναφέρεται επίσης και στη φωτογραφία από την πρεμιέρα της Άριελ, με τη Μπέιλι να κρατά το χέρι του συμπρωταγωνιστή της Ντάριλ Ντουέιν Γκράνμπερι Τζούνιορ. «Γιατί κρατάτε όλοι χέρια στη φωτογραφία/ Ξέρεις ότι είμαι ανασφαλής, από εμένα είναι όχι».

Και από εμάς είναι ένα μεγάλο όχι αυτό το τραγούδι, αλλά ο καλλιτέχνης δεν σταμάτησε εκεί. «Το μισώ να ερωτεύομαι/Δεν έχω χρόνο να κυνηγάω μία σκύλα/Δεν ζητάω καν να κάνεις πολλά, μόνο τα βασικά/ Το δυσκολότερο πράγμα που έκανα ήταν να ερωτευτώ μία διάσημη σκύλα».

Προφανώς και υπήρξαν αντιδράσεις για το «σαμποτάζ του στην καριέρα της Χάλι», ή για το ότι «καλά, δεν ήξερε ότι η Άριελ στην ταινία φιλάει τον Έρικ» και άλλα παρόμοια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η 23χρονη Χάλι δεν είναι πια μαζί με τον 25χρονο DDG, φήμη που ακούγεται τους τελευταίους δύο μήνες. Από την πρεμιέρα της Άριελ δηλαδή. Επίσης, δεν θα βρεις posts στο Instagram τους μαζί.

Το ζευγάρι έγινε γνωστό τον Ιανουάριο του 2022, όταν εθεάθησαν μαζί σε πάρτι στο σπίτι του Άσερ, με εκείνον να κάνει επίσημη τη σχέση τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, μέσα από το Instagram του. To 2023 ήταν η χρονιά των δημόσιων events, όπως το afterparty των Όσκαρ. «Νιώθω ότι τα πράγματα αλλάζουν όταν μπαίνει η αγάπη στη ζωή σου. Έχω ανακαλύψει σίγουρα περισσότερα για εμένα ως γυναίκα. Είναι μία μεταμορφωτική εμπειρία». Όπως και ο χωρισμός, όταν ο σύντροφος είναι τοξικός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.