CELEBRITIES

Η Μπίμπι Ρέξα δείχνει μήνυμα του συντρόφου της που την κατηγορεί πως πήρε κιλά. Τι γίνεται εκεί στο Χόλιγουντ;


Κλέλια Φατούρου

18 Ιουλίου 2023

Η Μπίμπι Ρέξα δείχνει μήνυμα του συντρόφου της που την κατηγορεί πως πήρε κιλά. Τι γίνεται εκεί στο Χόλιγουντ;
Twitter/pop crave
Άλλος ένας τοξικός σύντροφος που νομίζει ότι ξέρει το καλό της κοπέλας του

Τι γίνεται ρε παιδιά τώρα τελευταία με τους συντρόφους που έχουν άποψη για όλα; Διανύουμε μάλλον την εβδομάδα των τοξικών σχέσεων, αλλά το καλό είναι ότι μιλάμε ανοιχτά για αυτό και δεν υποκρινόμαστε ότι είναι μία άρρωστη μορφή αγάπης. Μετά τη Χάλι Μπέιλι και το τραγούδι του ράπερ συντρόφου της που την αποκαλεί σκύλα επειδή φίλησε τον Έρικ, ως Άριελ, παίρνει τη σκυτάλη η τραγουδίστρια Μπίμπι Ρέξα, η οποία έγινε πρόσφατα viral, επειδή της πέταξαν ένα κινητό στο κεφάλι, σε συναυλία της, και πήγε στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά, η 33χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram της ένα κατεβατό μήνυμα από τον σύντροφό της, κινηματογραφιστή Κέγιαν Σαφιάρι, ο οποίος της αναλύει το πώς νιώθει που η κοπέλα του πήρε 17 περίπου κιλά. «Έλεγα πάντα ότι θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και το πρόσωπό σου άλλαξε, οπότε στο είπα γιατί έπρεπε και ρώτησες». Ε, αφού το κάνεις στο όνομα της ειλικρίνειας, όλα καλά.

Και συνεχίζει ανεβάζοντας ένταση στις προσβολές, ρωτώντας την κοπέλα του αν πίστευε ότι δεν θα το πρόσεχε. «Πίστευες ότι θα ήταν εντάξει; Εγώ παίρνω 1μιση κιλό και με λες χοντρούλη, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν με αγαπάς. Αν ψάχνεις λόγους να χωρίσουμε, έχει λογική». Το μήνυμά σου πάλι όχι. Το αισχρό είναι ότι συνεχίζει να την κατηγορεί για το βάρος που έχει πάρει, λέγοντάς της ότι το χρησιμοποιεί ως όπλο για τον θυμό και τις ανασφάλειές της. «Ξέρεις ότι πάντα σε θεωρούσα όμορφη και σε αγαπούσα όπως και να έχει». Κλασικό κλείσιμο τοξικού συντρόφου που σε χειραγωγεί, και σε κακοποιεί επειδή «θέλει το καλό σου».

Η ίδια η Ρέξα πάντως είχε μιλήσει ανοιχτά τον Μάιο για τις αλλαγές στα κιλά της, οι οποίες οφείλονται στο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών. «Είναι ο νούμερο ένα λόγος που οι γυναίκες είναι παχύσαρκες και πήρα 15 κιλά πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά πρέπει να παραμένουμε θετικοί και να δείχνουμε αγάπη στους ανθρώπους», είπε στο The Jennifer Hudson Show. Το αγόρι της πάντως διαφωνεί και ελπίζουμε ότι βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.