CELEBRITIES

Η άγνωστη (και παράλογη) φοβία του Μάικλ Τζόρνταν


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Η άγνωστη (και παράλογη) φοβία του Μάικλ Τζόρνταν
Μπορεί να είναι ατρόμητος στο γήπεδο, όμως στη ζωή, ο μπασκετμπολίστας έχει τα δικά του τρωτά σημεία

Κανείς δεν είναι ατρόμητος - μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σ’ αυτό. Καθένας μας έχει τις δικές του φοβίες, οι οποίες συχνά προέρχονται από εμπειρίες που μας τραυμάτισαν ψυχικά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος μπορεί να είναι θαρραλέος στο γήπεδο, όμως στη ζωή, έχει τα δικά του τρωτά σημεία.

Ο αθλητής φοβάται το νερό. Όλα ξεκίνησαν στα 7 του χρόνια, όταν έχασε ένα καλό φίλο του, ο οποίος πνίγηκε μπροστά του.

«Κολυμπούσα με έναν πολύ καλό φίλο κάποτε, και περνούσαμε τέλεια κυνηγώντας τα κύματα. Κάποια στιγμή, το ρεύμα ήταν τόσο δυνατό που τον κατάπιε, και γαντζώθηκε πάνω μου. Λέγεται “λαβή του θανάτου”, όταν κάποιος φοβάται πως θα πεθάνει. Ουσιαστικά έπρεπε να διώξω το χέρι του, θα με έπαιρνε μαζί του», δήλωσε στο περιοδικό Playboy, το 1992.

Δεν μπόρεσε να τον σώσει, ωστόσο. Κι αργότερα, όταν ο Τζόρνταν ήταν φοιτητής, παραλίγο να ζήσει παρόμοια εμπειρία με την τότε σύντροφό του, η οποία σώθηκε τελικά. Έτσι, αποφάσισε να μην ξαναπάει στη θάλασσα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.