CELEBRITIES

Η αμήχανη αντίδραση του Ράιαν Γκόσλινγκ όταν ο Σίμου Λιου τον έπιασε από τη μέση


Κλέλια Φατούρου

27 Ιουλίου 2023

Η αμήχανη αντίδραση του Ράιαν Γκόσλινγκ όταν ο Σίμου Λιου τον έπιασε από τη μέση
«Είναι πολύ τρυφερό αυτό», είπε στον Σίμου Λιου

Όλος ο πλανήτης (παρα)μιλά για την ταινία Barbie, το ρεκόρ εισπράξεων, τα φεμινιστικά μηνύματα, το ροζ χρώμα που κόντεψε να τελειώσει και το barbiecore που πρωταγωνιστεί στο φετινό καλοκαίρι.

Οι παρατηρητικοί fans όμως εντόπισαν και μία στιγμή στο κόκκινο χαλί, που είναι εντελώς άβολη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τις 28 Ιουνίου, στη συνέντευξη Τύπου στο Τορόντο για την ταινία και απαθανατίζει τη στιγμή που φωτογραφίζεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Σίμου Λιου.

Οι δύο άντρες ποζάρουν ενώ στέκονται δίπλα δίπλα, μέχρι τη στιγμή που ο Λιου αποφασίζει να ξεκουράσει το χέρι του στη μέση του Γκόσλινγκ. Το καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνει επειδή ο Ράιαν τον κοιτάζει και του ψιθυρίζει μερικά λόγια. Ο Σίμου όμως του απάντησε δυνατά: «Είναι πολύ τρυφερό; Οκ, δίκαιο» και συνέχισαν τη φωτογράφηση.

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν ποικίλες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, αν δεν γνωρίζουμε το context. Από τη μία, ο Γκόσλινγκ θέτει τα όριά του σε ό,τι αφορά το άγγιγμα, πράγμα που ισχύει για όλα τα φύλα και δεν πρέπει να επιτρέπουμε ό,τι μάς κάνει να νιώθουμε άβολα. Επίσης, μπορεί οι δύο άντρες να έχουν αυστηρά επαγγελματική σχέση και να μην έχουν μιλήσει ποτέ εκτός γυρισμάτων.

Από την άλλη, τι σημαίνει ότι είναι πολύ τρυφερό το να κρατάς κάποιον από τη μέση; Εννοεί ότι είναι ερωτικό και ότι είναι κάτι που κάνεις μόνο με τον/τη σύντροφό σου; Γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά ένα αναχρονιστικό σχόλιο.

Άλλοι μίλησαν για το πόση ντροπή θα ένιωθαν στη θέση του Λιου, ο οποίος όμως ήταν τρομερά άνετος και έδειξε να σέβεται αυτό που του είπε ο συνάδελφός του, ενώ κάποιοι είναι σίγουροι ότι οι ηθοποιοί έπαιζαν απλά τους ρόλους τους ως Kens. «Ο Σίμου μπορεί να κάνει backflip. Βασικά μπορεί να κάνει τα πάντα. Τον θαυμάζω απίστευτα, όπως και το Ken-ergy που διαθέτει», δήλωσε πρόσφατα ο Γκόσλινγκ. Άρα λογικά είναι όλα καλά μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.