CELEBRITIES

Η Σοφία Ρίτσι φοράει το παντελόνι της ανάποδα και δημιουργεί τάση (;)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Αυγούστου 2023

Η Σοφία Ρίτσι φοράει το παντελόνι της ανάποδα και δημιουργεί τάση (;)
Instagram/sofiarichiegrainge
Το παντελόνι ανάποδα μπορεί να γίνει μεγάλη τάση, αφού το φοράει η Σοφία Ρίτσι

Υπάρχει μια «εμμονή» τον τελευταίο καιρό με την Σοφία Ρίτσι και το τι φοράει. Η στιλίστριά της έχει κάνει πολύ καλή δουλειά προσπαθώντας να την βάλει στον χάρτη με τα It girls και να την ντύνει με βάση το πιο πολυακουσμένο στιλ των τελευταίων μηνών, το quiet luxury.

Ναι, η Σοφία Ρίτσι φοράει όλα τα κλασικά κομμάτια,όπως καμηλό παλτό, παλιά Céline φορέματα, vintage Saint Laurent blazer και φυσικά όλα αυτά με αψεγάδιαστο μαλλί και φυσικό μακιγιάζ. Βέβαια έχουν υπάρξει στιγμές που έχουμε δει μερικά πιο «επαναστατικά» κομμάτια στο look της, όπως της μπαλαρίνες με το δίχτυ ή την Camera Box τσάντα της Louis Vuitton.

Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα του quiet luxury έκανε ακόμα μια «παρασπονδία» και φόρεσε το παντελόνι της ανάποδα. Ναι, καλά άκουσες. Το παντελόνι ήταν τα μέσα έξω, με τις τσέπες να φαίνονται και να μην είναι προφανώς πρακτικές, όπως και οι ραφές ήταν εμφανής. Βέβαια αυτό το παντελόνι φτιάχτηκε επίτηδες έτσι, αλλά ίσως δημιουργήσει μια τάση σε όσους δεν φοβούνται να βγουν από το «κουτί» τους. Στιλάτος πειραματισμός, που αν σεταριστεί με ανδρικό πουκάμισο και μπαλαρίνες, μπορεί να δείξει και κομψός. Βέβαια ίσως να το φόρεσαι ανάποδα επειδή της είχε πει κάποιος πως στην Ελλάδα φοράμε τα ρούχα μας ανάποδα, αν δεν θέλουμε να μας ματιάσουν. Ποιος ξέρει;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.