CELEBRITIES

Η Ζεντάγια έγινε 27 και το γιόρτασε με ένα αξεπέραστο look στο Instagram


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζεντάγια έγινε 27 και το γιόρτασε με ένα αξεπέραστο look στο Instagram
Instagram/ zendaya
Η Ζεντάγια γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με τον πιο εντυπωσιακό look στο Instagram αλλά και με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Η Ζεντάγια έγινε 27 και το γιόρτασε με στιλ κι ένα αξεπέραστο look από τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση, με την οποία υποδέχτηκε την προσωπική της Πρωτοχρονιά. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που άφησαν το κοινό της άφωνο (όπως κι εμάς).

Η σταρ επέλεξε για τη γιορτινή της εμφάνιση, μια φαρδιά φούστα με ροζ σχέδια με ένα crop top στην ίδια απόχρωση που αναδείκνυε εκπληκτικά τον υπέροχο κορμό της ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα μικροσκοπικό bra top με διαμάντια.

Η ηθοποιός ανέβασε παράλληλα στο προφίλ της μια φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα έγραψε:

«Κάθε χρόνο που μεγαλώνω θυμάμαι πόσο πολύτιμη είναι αυτή η ζωή, σας ευχαριστώ όλους που με βοηθάτε να τη γεμίσω με τόση αγάπη. Τα καλά σας λόγια και η συνεχής υποστήριξή σας, σημαίνουν τα πάντα για μένα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και στην υγειά του 27ου έτους».

Υπενθυμίζουμε ότι το Μουσείο του Λούβρου συνεργάστηκε με τη Lancôme για μία συλλογή προϊόντων μακιγιάζ εμπνευσμένη από τις πιο εμβληματικές φιγούρες γυναικείας δύναμης και ισχύος, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το αποκορύφωμα της καμπάνιας, ωστόσο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η πρωταγωνίστριά της, η Ζεντάγια. Ποζάρει συμπληρώνοντας τη Νίκη της Σαμοθράκης και δηλώνει πως, στα μάτια της, η στάση της Νίκης αποτελεί «δυνατό σύμβολο επιτυχίας».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.