CELEBRITIES

Η Μεγκ Ράιαν αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών της στη θρυλική σκηνή του οργασμού


Κλέλια Φατούρου

4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Μεγκ Ράιαν αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών της στη θρυλική σκηνή του οργασμού
Ο γιος της είδε την ταινία αφότου έγινε ο ίδιος ηθοποιός

Πριν από 34 χρόνια, η Μεγκ Ράιαν δημιούργησε μία από τις πιο επικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία "When Harry Met Sally" έμεινε περισσότερο αξέχαστη λόγω της σκηνής του ψεύτικου οργασμού σε ένα delicatessen της Νέας Υόρκης. «Θα πάρω ό,τι πήρε αυτή», σχολίασε μία κυρία στο τέλος της σκηνής, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση των παιδιών της Μεγκ Ράιαν για τη σκηνή που δεν έπαψε ποτέ να είναι επίκαιρη; Ο γιος της, Τζακ Κουέιντ, που είναι πλέον 31 χρονών και η κόρη της Ντέιζι Τρου Ράιαν, που είναι 19, νιώθουν εντελώς άβολα με την εικόνα της μαμάς τους, που δείχνει στον Μπίλι Κρίσταλ πόσο εύκολο είναι να υποκριθείς οργασμό.

«Έχει πλάκα, ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί, επειδή μένει σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, απέναντι από το delicatessen Katz's όπου γυρίστηκε η σκηνή», είπε η Μεγκ Ράιαν σε συνέντεξή της στο Interview Magazine. «Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση και μου φώναζαν «Μαμά, αυτή είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz's υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή».

Το μαγαζί άνοιξε το 1888, αλλά τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του μετά την ταινία του Ρομπ Ράινερ. Λογικά θα συνέρρεε η Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει το παστράμι που παρήγγειλε η Μεγκ Ράιαν. Φρόντισαν να ενημερώσουν και τον κόσμο για το πού καθόταν η Σάλι στη γνωστή σκηνή. «When Harry Met Sally... ελπίζουμε να πάρετε ό,τι πήρε και εκείνη. Καλά να περάσετε!», λέει η ταμπέλα, αλλά η Μεγκ Ράιαν αναρωτιέται αν είναι το σωστό τραπέζι.

Αν και ο γιος της Τζακ ακολούθησε την καριέρα των γονιών του, έχει μία άρνηση για τη συγκεκριμένη ταινία. «Είναι από αυτά τα πράγματα που είναι αμήχανα όταν είσαι μικρός, γιατί δεν θέλεις να δεις τη μαμά σου να υποκρίνεται ότι έχει οργασμό σε ενώ μαγαζί». Τελικά είδε την ταινία όταν συμμετείχε και εκείνος σε ρομαντική κομεντί και κατάλαβε ότι «ήταν πολλά περισσότερα από αυτή τη σκηνή». Η Μεγκ Ράιαν πάντως επέστρεψε στο είδος ταινιών που τη λατρέψαμε και μάς δείχνει ότι ο έρωτας και το ρομάντζο υπάρχουν και μετά τα 60.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.