CELEBRITIES

Η Άννα Ντέλβι διοργάνωσε fashion show στο σπίτι της. Τι και αν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2023

Η Άννα Ντέλβι διοργάνωσε fashion show στο σπίτι της. Τι και αν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό;
GETTY IMAGES
Το show που διοργάνωσε η Άννα Ντέλβι στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης θα μείνει στην ιστορία

Οι περισσότεροι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές δεν προκαλούν τόσο πανικό στην πρώτη τους επίδειξη, όσο η Σάο Γιάνγκ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Βέβαια οι περισσότεροι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές δεν έχουν ως PR την θρυλική απατεώνα Άννα Ντέλβι και την ειδικό στο PR, Κέλι Κατρόουν, οι οποίες έχουν ιδρύσει το PR agency «The Outlaw Agency».

H Ρωσίδα Άννα Ντέλβι ή Άννα Σόροκιν παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, πράγμα όμως που δεν της στάθηκε εμπόδιο, ούτε στην συνάδελφό της Κατρόουν, από το να διοργανώσει το fashion show της Σάο Γιάνγκ στην ταράτσα του κτιρίου της - Ανατροπή νούμερο ένα.

Στην επέτειο της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου, υπό την λάμψη των φώτων στη θέση των Δίδυμων Πύργων και κάτω από καταρρακτώδη βροχή, που είχε οριακά πλημμυρίσει τους δρόμους, η Ντέλβι και η Καατρόουν περίμεναν τους καλεσμένους τους. Φυσικά και δεν ήταν όλοι ευπρόσδεκτοι, αφού έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ποιος θα λάβει την πολυπόθητη πρόσκληση και τελικά παρευρέθηκαν μόνο φίλοι και δημοσιογράφοι, χωρίς κανέναν influencer - Ανατροπή νούμερο δύο.

Εξαιτίας του μικρού διαμερίσματος της Ντέλβι, τα μοντέλα αναγκάστηκαν να κάνουν τα μαλλιά και το make up τους σε άλλη τοποθεσία και να φτάσουν κάτω από το κτίριο με λεωφορείο. Εκεί βέβαια τα περίμενε η Κατρόουν, η οποία χαιρέτησε ένα ένα ξεχωριστά και τους έδειξε τον δρόμο για την ταράτσα. Κάτω από το σπίτι της Ντέλβι μετά από αυτό δημιουργήθηκε ένα μικρό αδιαχώρητο, με τον κόσμο να σπρώχνεται για να δει τι συμβαίνει.

@dazed Is it even a NYFW show if #KellyCutrone is not coordinating? #DazedFashionTV #AnnaDelvey #NYFW #fashionweek #ShaoYang #runway #TikTokFashion ♬ original sound - gagasfamemonster

Όταν έφτασαν όλοι οι καλεσμένοι και τα μοντέλα, το show ξεκίνησε υπό τους ήχους της μουσικής των The Sopranos. Η πανκ αισθητική και η ενέργεια των μοντέλων υπερκάλυψαν τα μικροπροβλήματα που υπήρχαν λόγω της βροχής και του μικρού χώρου. Τα ρούχα ήταν ξεκάθαρα unisex, είδαμε πολύ τζιν, blazer, γιλέκα και την αγάπη της Γιάνγκ για τα 80’s, όπως και για την πατρίδα της, το Brooklyn. Ασπρόμαυρα και γκρι χρώματα κυριαρχούσαν, με μικρές παρεμβολές από νέον. Αδιαμφισβήτητα τα κομμάτια ήταν cool και εντελώς νεοϋορκέζικα.

@dazed Legendary scammer #AnnaDelvey joined forces with #KellyCutrone to form Outlaw PR, hosting #ShaoYang’s debut #NYFW show on the tiny roof of her East Village apartment block. Link in bio for everything that went down 🔗⁠ #DazedFashionTV #TikTokFashion #runway #NY ♬ original sound - dazed

Μόλις το show έλαβε τέλος, σε αντίθεση με την πεπατημένη, οι καλεσμένοι δεν ήθελαν να φύγουν. Ναι, μπορεί να ήταν εξαιτίας της μικρής εξόδου, αλλά σίγουρα ήταν και λόγω της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας και της ενέργειας που υπήρχε στον χώρο. Οι οικοδέσποινες όμως δεν τους άφησαν έτσι, τους κατέβασαν κάτω στο ιταλικό εστιατόριο της γειτονιάς για ποτά και πίτσα, φυσικά όλα κερασμένα - Ανατροπή νούμερο τρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.