CELEBRITIES

Κάνιε Ουέστ: Όλοι ανησυχούν για τη σύζυγό του - Οι υποψίες για κακοποίηση


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2023

Κάνιε Ουέστ: Όλοι ανησυχούν για τη σύζυγό του - Οι υποψίες για κακοποίηση
Getty
Κάτι συμβαίνει με την Μπιάνκα Σενσόρι και ο κόσμος ανησυχεί

Όλοι μιλούν για τη φημολογούμενη σύζυγο του Κάνιε Ουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι - όχι μόνο για τις ενδυματολογικές επιλογές της, ούτε για το στοματικό σεξ που του έκανε στην Ιταλία. Ο κόσμος ανησυχεί, γιατί φαίνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Στο TikTok, γίνεται λόγος για την κακοποιητική συμπεριφορά του - ή, καλύτερα, τους φόβους για αυτήν. Η κωμικός Κάθι Γκρίφιν έκανε viral βίντεο για αυτό και εξέφρασε αυτό που έχουν αναφέρει κι άλλοι: Η Μπιάνκα μοιάζει πολύ στην Κιμ Καρντάσιαν και, ίσως, το περιστατικό στην Ιταλία να ήταν ο τρόπος του Ουέστ να την ταπεινώσει.

@kathygriffin Trigger warning! I discuss possible abuse in this video. I can’t help it. I worry. I don’t even know this woman but I still worry. #KathyGriffin ♬ original sound - realkathygriffin

Εκείνη, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν πριν τον γνωρίσει. Εκείνος, είναι πάντοτε ίδιος.

«Βλέπω αυτήν τη γυναίκα που δεν έχει φωνή, δεν την έχουμε ακούσει ούτε να ψιθυρίζει. Έχω ακούσει ότι έχει μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική από ένα πανεπιστήμιο στην Αυστραλία, είναι πανέμορφη και φαίνεται πως δεν έχει φωνή», είπε η Γκρίφιν.

«Δεν πιστεύω πως θα τη γνωρίσω ποτέ, αλλά θέλω να ξέρω τι πιστεύετε, επειδή όλα αυτά είναι πράγματα που θα έκανε μόνο ένας χειριστικός άνθρωπος», πρόσθεσε. Τόνισε, επίσης, ότι αναγνωρίζει πολλά σημάδια από την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ο αδελφός της απέναντι στις συζύγους του.

Ίσως, λοιπόν, αντί να διαβάζουμε άρθρα για το ότι φόρεσε μαξιλάρι, να δούμε μήπως υπάρχει κάτι άλλο στην ευρύτερη εικόνα - κάτι σημαντικότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.