CELEBRITIES

Χιου Τζάκμαν: Γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά τον χωρισμό, με μια throwback φωτογραφία


JTeam

13 Οκτωβρίου 2023

Χιου Τζάκμαν: Γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά τον χωρισμό, με μια throwback φωτογραφία
Splash News
Πώς τον φαντάζεσαι ως έφηβο;

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φαρνές στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, μετά από 27 χρόνια γάμου. Ο 55χρονος πριν λίγες ώρες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, με μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλά σχόλια από τους followers του.

Πρόσφατα τον είδαμε με τον Ράιαν Ρέινολντς και την Μπλέικ Λάιβλι, στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον νέο αγαπημένο της Τέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θέλει σύντομα να ξαναερωτευτεί.

Ο Τζάκμαν λοιπόν γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά τον χωρισμό από την Ντέμπορα, μέσω Instagram καθώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο "Throwback Thursday" όπου μοιράστηκε μια εικόνα του εαυτού του ως έφηβος. Τον βλέπουμε να κάνει μορφασμούς ενώ στη λεζάντα του νοσταλγικού throwback, γράφει: «Ήμουν ίσως 17. Ήμουν ο βοηθός (του βοηθού)».

Οι θαυμαστές του Χιου Τζάκμαν έσπευσαν να αντιδράσουν στην εικόνα, με έναν να αναφέρει: «Δεν νομίζω ότι αν μου έδειχνες αυτή τη φωτογραφία και έλεγες "ποιος είναι αυτός" χωρίς να μου το πεις ευθέως, θα είχα μαντέψει ποτέ ότι ήταν ο Χιου Τζάκμαν». Ένας άλλος σχολίασε: «Ήσουν σίγουρα ένα όμορφο μικρό παιδί όταν ήσουν νεότερος και ακόμη περισσότερο τώρα». Άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον Τζάκμαν “χρόνια πολλά”, με έναν να γράφει: «Γεννήθηκες για φωτογραφίες. Ελπίζω να έχεις υπέροχα γενέθλια. Γιορτάζουμε μαζί σου». Ένας άλλος έγραψε: «Χρόνια πολλά, Χιου Τζάκμαν, μπορεί η μέρα σου να είναι τόσο υπέροχη όσο είσαι εσύ!! Σου εύχομαι υπέροχα γενέθλια και όλη την αγάπη, την ευτυχία και την υγεία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.