CELEBRITIES

Ο Άλεκ Μπόλντουιν κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας


JTeam

18 Οκτωβρίου 2023

alec-baldwin.jpg
Το δικαστήριο είχε αποσύρει τις κατηγορίες - νέα έρευνα, όμως, δείχνει ότι ο ηθοποιός τράβηξε τη σκανδάλη

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες φόνου εξ αμελείας για το περιστατικό του 2021 όταν, στο σετ της ταινίας Rust, πυροβόλισε θανάσιμα την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του NBC, η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη.

Η εισαγγελέας Κάρι Μόρισεϊ και ο δικηγόρος υπεράσπισης του ηθοποιού δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο προς το παρόν.

Η Μπόλντουιν είχε κατηγορηθεί εξ αρχής για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς το όπλο με το οποίο έκανε πρόβα εκπυρσοκρότησε και κόστισε τη ζωή της Χάτσινς, ενώ τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα. Ο ηθοποιός είχε πει ότι δεν τράβηξε ποτέ τη σκανδάλη και τον φετινό Απρίλιο το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες, καθώς «προέκυψαν νέα δεδομένα για τροποποίηση του όπλου».

Η Μόρισεϊ, συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τότε ότι θα επανεξέταζαν το όπλο και αν ήταν λειτουργικό, οι κατηγορίες θα επέστρεφαν. Οι νέες δοκιμές έγιναν και ανεξάρτητος ειδικός επιβεβαίωσε το FBI, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα: Το όπλο δεν θα πυροβολούσε μόνο του – θα το έκανε μόνο αν κάποιος τραβούσε τη σκανδάλη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.