CELEBRITIES

Η Κάιλι Τζένερ αντέγραψε τη συλογή της Μπέτσι Τζόνσον; Είναι τα Khy αντιγραφή των PRODUCTS, όπως ισχυρίζεται η σχεδιάστρια;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Οκτωβρίου 2023

Η Κάιλι Τζένερ αντέγραψε τη συλογή της Μπέτσι Τζόνσον; Είναι τα Khy αντιγραφή των PRODUCTS, όπως ισχυρίζεται η σχεδιάστρια;
splashnews.com
Η κατηγορίες πέφτουν βροχή από την Μπέτσι Τζόνσον στην Κάιλι Τζένερ και η τελευταία δεν έχει ακόμα κάνει καμία δήλωση

Και ενώ όλος ο κόσμος γνωρίζει για την άφιξη της πρώτης συλλογής ρούχων της Κάιλι Τζένερ, Khy -με μοιρασμένες εντυπώσεις προφανώς- σύννεφα πολέμου αρχίζουν να μαζεύονται και η Μπέτσι Τζόνσον συγκεντρώνει τον στρατό της. Η γνωστή creative director, στιλίστρια και σύμβουλος μόδας κατηγορεί την Κάιλι πως αντέγραψε το concept της προσωπικής της σειράς ρούχων PRODUCTS, που λάνσαρε τον Σεπτέμβριο.

Jenny.Gr
khy.com

Η Κάιλι είχε αναφέρει πως τα Khy αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που είναι στον πυρήνα της, προσθέτοντας «Δημιουργικά έχω ένα πολύ στιβαρό όραμα για το πώς θέλω να μοιάζω και για το τι θέλω να κάνω και για το τι θέλω να φοράω. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μου λέει τι να κάνω». Και εμείς την πιστέψαμε.

Η Τζόνσον όμως στη συνέχεια αποκάλυψε πώς είχε μοιραστεί concepts και line sheets για την δική της σειράς πριν από μήνες, δηλώνοντας πώς «Στείλαμε email στην Κάιλι και σε όλη την ομάδα της PRODUCTS σχετικά με το concept και τη γλώσσα και ένα line sheet πριν από 6 μήνες» και προσθέτει «Ενδιαφέρον concept Κάιλι… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Ευχαριστώ για την συνυπογραφή. Χ@στηκα για την υποστήριξή σου. Ενώ κοιτάζω το φοιτητικό μου χρέος. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για αυτό. Όπως κάθε άλλο παιδί της εργατικής τάξης, που ξεπατώνονται για εξειδίκευση, που δεν γεννήθηκαν σε (...) για να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους. Ξέρω ποιοι είναι οι υποστηρικτές μου εντός και εκτός μόδας. Και τους εκτιμώ. Οι εργαζόμενοι δεν χάνουν την ελπίδα τους, διότι είμαστε εδώ για πολλά περισσότερα από μια σύντομη συλλογή και μια τσάντα. Το παιχνίδι είναι μακρόχρονο».

Και η Κάιλι δεν έχει απαντήσει ακόμα σε τίποτα, πράγμα που δεν εκπλήσει κανέναν προφανώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.