CELEBRITIES

Τα 6 εορταστικά εξώφυλλα της βρετανικής Vogue


Μάγκυ Πετροπούλου

18 Νοεμβρίου 2023

Τα 6 εορταστικά εξώφυλλα της βρετανικής Vogue
instagram
Από την Κέιτ Μος με την κόρη της, Λίλα μέχρι την Ολίβια Κόλμαν

Και ναι, ήρθε αυτή η στιγμή του χρόνου που η βρετανική Vogue κυκλοφορεί το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου και μάλιστα με έξι διαφορετικά εξώφυλλα με τους: Ολίβια Κόλμαν, Τίλντα Σουίντον, Τζόντι Κόμερ, Κέιτ Μος με την κόρη της, Λίλα, Stromzy και Little Simz.

Η επιλογή μάλιστα των συγκεκριμένων προσώπων δεν ήταν τυχαία και κρύβει έναν συμβολισμό. Όλοι αυτοί αντιπροσωπεύουν την αισθητική της Βρετανίας, ενώ σε αυτήν ακριβώς παραπέμπει και ο τίτλος, «Great Britain: Tradition & Revolution».

Όπως βλέπεις το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα που κυριαρχεί τόσο στο φόντο όσο και στις στυλιστικές επιλογές.

Οι celebrities φωτογραφήθηκαν από τους Tim Walker και Adama Jalloh ενώ το styling επιμελήθηκε ο editor in chief της βρετανικής Vogue Edward Enningful, ο οποίος υπογραμμίζει στο εντιτόριάλ του: «Πάρτε την Ολίβια Κόλμαν, για παράδειγμα, και την εξ ολοκλήρου βρετανική στάση της απέναντι στο σταριλίκι (ήρεμη, αδιάφορη). Ή την Κέιτ και Λίλα Μος και την ενσάρκωση του cool λονδρέζικου στιλ. Εν τω μεταξύ, ο πάντα τολμηρός ράπερ Stormzy έχει μπει στην καρδιά του έθνους, η μουσική του επαναπροσδιορίζει το πώς ακούγεται το mainstream ενώ λειτουργεί ως φάρος για ένα νέο είδος ανδρισμού. Και τι θα λέγατε για την ηθοποιό Τζόντι Κόμερ, της οποίας το εκθαμβωτικό ταλέντο την έχει κάνει να πετάει στα ύψη σε έναν κόσμο όπου η πρόσβαση στις τέχνες παραμένει τόσο άνιση. Έπειτα, υπάρχει ο συναρπαστικός εσωτερισμός της Τίλντα Σουίντον, μιας αληθινής μοναδικότητας της οποίας όλη η ύπαρξη βρίσκεται σε μια μεγάλη παράδοση μη κομφορμιστών, δημιουργικών Βρετανών. Η Little Simz, η νικήτρια του βραβείου Mercury - επίσης εξαιρετική στο τηλεοπτικό Top Boy - είναι μια ανεπιτήδευτη δύναμη, της οποίας η τέχνη και η αδιάλλακτη προσέγγιση της τέχνης την έχουν κάνει μια από τις πιο συναρπαστικές και σημαντικές μουσικούς που εργάζονται σήμερα».

Δες παρακάτω τα έξι φανταστικά εξώφυλλα της Vogue:

Η Τίλντα Σουίντον με ρούχο που μοιάζει με πανοπλία.

Jenny.Gr
instagram


Η Ολίβια Κόλμαν με λευκό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και εντωπωσιακό φιόγκο.

Jenny.Gr
instagram


Ο Stromzy φορώντας κοστούμι, Alexander McQueen.

Jenny.Gr
instagram


H Little Simz ποζάρει θυμίζοντας μποξέρ.

Jenny.Gr
instagram

Η Τζόντι Κόμερ με φόρεμα με κωνικό κορσέ, σύγχρονη εκδοχή της Μαντόνα.

Jenny.Gr
instagram


Και τέλος η Κέιτ Μος με την κόρη της, Λίλα, με ασορτί πουλόβερ, καπέλα και ίδια μαλλιά.

Jenny.Gr
instagram

Και τώρα που τα είδες όλα, για πες μου, ποιο σου αρέσει περισσότερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS