CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ: Ο γιος του, Παξ, τον αποκάλεσε «παγκοσμίου κλάσης κόπανο» - Η αντίδραση του ηθοποιού


JTeam

22 Νοεμβρίου 2023

Μπραντ Πιτ: Ο γιος του, Παξ, τον αποκάλεσε «παγκοσμίου κλάσης κόπανο» - Η αντίδραση του ηθοποιού
Splash News
Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ, είχε κατακεραυνώσει πριν μερικά χρόνια – μέσω ιστορίας του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον γνωστό ηθοποιό 

Σύμφωνα με την Daily Mail το 2020 ο 16χρονος τότε Παξ είχε αναρτήσει ένα story στο Instagram του, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, στην οποία αναφερόταν στον Μπραντ Πιτ με άσχημους χαρακτηρισμούς.

Στο κείμενο του διαγραμμένου πλέον story, o Παξ έγραφε: «Χαρούμενη ημέρα του πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπανο. Μέρα τη μέρα αποδεικνύεις ότι είσαι ένας φρικτός και απαίσιος άνθρωπος. Δεν σκέφτεσαι και δεν δείχνεις καμία εκτίμηση στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από το φόβο στην ιδέα της υπάρξής σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έκανες στην οικογένειά μου γιατί είσαι ανίκανος γι’ αυτό»

«Έχεις κάνει τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μου μία διαρκή κόλαση. Μπορεί να λες στον εαυτό σου ό,τι θέλεις, αλλά η αλήθεια μια μέρα θα αποκαλυφθεί. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε».

Jenny.Gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μετά τη δημοσιοποίηση της ανάρτησης που είχε κάνει ο γιος του, Παξ, ο Μπραντ Πιτ αισθάνεται «καταθλιπτικά και απογοητευτικά» για τη σχέση του μεταξύ εκείνου και των παιδιών του. Αν και δεν έχει προχωρήσει σε άμεσες δηλώσεις, ο ηθοποιός άφησε να διαρρεύσει μέσω τρίτων ότι νιώθει πολύ αναστατωμένος με όσα συμβαίνουν.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού είπε στη The Sun ότι είναι «απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως "κακός άνθρωπος", ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Πιτ σέβεται πολύ τα παιδιά του και επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή, αναφορικά με την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα».

O Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί χώρισαν το 2016, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη Γαλλία. Το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε το 2019. Στην αρχή η Αντζελίνα Τζολί είχε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών αλλά το 2021 επιτεύχθηκε μια συμφωνία που επέτρεπε στον Πιτ να τα έχει το 50% του χρόνου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο δικαστής που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση, είχε επιχειρηματικές σχέσεις με τους δικηγόρους του Πιτ και έτσι αποκλείστηκε από την υπόθεση, με την επιμέλεια να επιστέφει στην Τζολί. Ο Πιτ ερευνήθηκε επίσης από το FBI και το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες για καταγγελίες κακοποίησης παιδιών μετά τον φερόμενο καβγά με τον Μάντοξ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.