CELEBRITIES

Η Άνια Τέιλορ Τζόι έχει ξεχάσει να χρησιμοποιεί android και χαρίζει το πιο αστείο βίντεο της ημέρας


JTeam

5 Δεκεμβρίου 2023

Η Άνια Τέιλορ Τζόι έχει ξεχάσει να χρησιμοποιεί android και χαρίζει το πιο αστείο βίντεο της ημέρας
Splash News
Να υπενθυμίσουμε (με πολλή αγάπη) στην Άνια Τέιλορ Τζόι, να χρησιμοποιεί και τα κεντρικά κουμπιά της οθόνης, όχι μόνο τα πλαϊνά

Πολλά συμβαίνουν στην προσωπική, αλλά και επαγγελματική ζωή της Άνια Τέιλορ Τζόι το τελευταίο διάστημα. Toν Οκτώβριο πραγματοποίησε τον γάμο των ονείρων της στη Βενετία, όντας μια ανατρεπτική νύφη με μπεζ νυφικό και bold μακιγιάζ. Τώρα βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο χάρη στην νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κρις Χέμσγουορθ. Στα πλαίσια προώθησης αυτής της νέας ταινίας «Furiosa» (πρόκειται για prequel του Mad Max), οι διάσημοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο CCXP, στη Βραζιλία και περπάτησαν στο "κίτρινο χαλί", της εκδήλωσης.

Jenny.Gr
Splash News

Εκεί, πριν δώσουν συνεντεύξεις και πληροφορίες για τον ρόλο τους και την αναμενόμενη ταινία, μίλησαν και με θαυμαστές, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν κατά την είσοδο τους. Τότε ήταν που ένας θαυμαστής ζήτησε μια σέλφι από την Άνια Τέιλορ, αλλά κανείς δεν περίμενε, ότι θα πάει τόσο λάθος.

Όπως φάνηκε, η Τέιλορ Tζόι έχει ξεχάσει να χρησιμοποιεί android ή μπορεί και να μην έχει χρησιμοποιήσει ποτέ της. Το σίγουρο είναι ότι δεν τα πάει καλά με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, αφού δεν μπορούσε ούτε μια φωτογραφία να βγάλει.

Πατούσε το κουμπί κλειδώματος, το οποίο μπορεί να βγάζει φωτογραφίες στα iPhones, αλλά αυτό δεν ισχύει και στα Android. Χρειάζεται απλά να πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο. Τι και αν μάταια προσπαθούσε ο θαυμαστής να εξηγήσει στην ηθοποιό, πως να βγάλει φωτογραφία, μετά από λίγες προσπάθειες, η ίδια το παράτησε και έβγαλε φωτογραφίες με ένα άλλο κινητό, πιο γνώριμο σε εκείνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.