CELEBRITIES

Για την Ντακότα Τζόνσον, ο ύπνος είναι η No1 προτεραιότητα – Κοιμάται έως και 14 ώρες


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2023

Για την Ντακότα Τζόνσον, ο ύπνος είναι η No1 προτεραιότητα – Κοιμάται έως και 14 ώρες
Splash News
Η Ντακότα Τζόνσον έχει μια ξεχωριστή σχέση με τον ύπνο

Συνέντευξη στη Wall Street Journal παραχώρησε η Ντακότα Τζόνσον, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι εάν κοιμάται λιγότερο από 10 ώρες τη νύχτα, δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι μπορεί κάποιες φορές να κοιμηθεί μέχρι και 14 ώρες.

«Ο ύπνος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου στη ζωή», δήλωσε η ηθοποιός. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν έχει προγραμματισμένη ώρα αφύπνισης κάθε μέρα. Αντίθετα, σχεδιάζει τη ρουτίνα του ύπνου της σε καθημερινή βάση. «Αν δεν εργάζομαι, αν έχω ρεπό μια Δευτέρα, θα κοιμηθώ όσο μπορώ».

Πάντως, εκτός από το να κοιμάται αρκετά, η ηθοποιός σημείωσε ότι γυμνάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας ένα μείγμα από hot yoga, pilates και προπόνηση με βάρη. Ο διαλογισμός, επίσης δεν λείπει από το πρόγραμμά της. «Κάνω υπερβατικό διαλογισμό», συνέχισε. «Πρόσφατα ασχολήθηκα πολύ με την αναπνοή και αυτό με βοήθησε πολύ με το άγχος».

Η ψυχική υγεία είναι ένα θέμα για το οποίο η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Madame Web», δεν αποφεύγει να μιλάει. Σε συνέντευξή της πίσω το 2020, η Ντακότα είχε αναλύσει το γεγονός ότι αντιμετώπιζε κατάθλιψη από τα εφηβικά της χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.