CELEBRITIES

Πώς να διώξεις τους καλεσμένους που δεν λένε να φύγουν από το σπίτι – Η συμβουλή της Μάρθα Στιούαρτ


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Πώς να διώξεις τους καλεσμένους που δεν λένε να φύγουν από το σπίτι – Η συμβουλή της Μάρθα Στιούαρτ
Splash News
Αυτή η συμβουλή από τη Μάρθα Στιούαρτ θα σε σώσει στις πιο δύσκολες στιγμές 

Η lifestyle guru, Μάρθα Στιούαρτ εμφανίστηκε την Παρασκευή στο «Τhe Drew Barrymore Show», όπου και αποκάλυψε τη No1 συμβουλή της για να πείσει τους καλεσμένους της να φύγουν, εάν η επίσκεψή τους έχει κρατήσει περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Βλέπεις, κάποιοι δεν πιάνουν τα υπονοούμενα εύκολα.

Η Μάρθα, λοιπόν, όταν θέλει να διώξει τους καλεσμένους, απλώς λέει: «Πάω για ύπνο, θα τα πούμε». «Το κάνω, απλά το λέω αυτό», αποκάλυψε η σταρ του Martha Cooks, στην οικοδέσποινα της εκπομπής, Ντρου Μπάριμορ. Αλλά, ακόμα κι αν μετά από αυτό δεν γίνεται αντιληπτό το ότι πρέπει να φύγουν, τότε η Μάθρα δίνει την εξής συμβουλή: «Απλά σβήσε τα φώτα και ενεργοποίησε το συναγερμό πυρκαγιάς».

Η ίδια, κατά την παραμονή της στην εκπομπή, διηγήθηκε και μια ιστορία. «Ένα βράδυ έβαλα την πυροσβεστική να εμφανιστεί. Κανείς δεν έφευγε, απλά βάλαμε τον συναγερμό πυρκαγιάς». «Είχαμε βέβαια μια βλάβη στον φούρνο και εμφανίστηκε όλη η πυροσβεστική υπηρεσία. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής μπήκε μέσα και είπε σε όλους να βγουν έξω. Είχε μηδέν βαθμούς έξω αλλά τους ανάγκασε όλους να βγουν έξω χωρίς τα τηλέφωνά τους. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τους ξεφορτωθείς», συνέχισε.

Φυσικά, η συζήτηση της Στιούαρτ με την Ντρου Μπάριμορ, δεν τελείωσε εκεί. Άνοιξαν και ένα εξίσου ενδιαφέρον θέμα για τον ύπνο, για τον οποίο η Μάρθα Στιούαρτ ανέφερε ότι έχει «πολύ ισχυρή άποψη».

Η Ντρου Μπάριμορ, αποκάλυψε ότι «είχε μια σχέση με έναν τύπο που απλά κοιμόταν όλη την ώρα», σημειώνοντας ότι αυτό «της γύριζε τα άντερα». Τότε, η Μάρθα τη ρώτησε εάν «απλά κοιμόταν όταν μιλούσατε;», με την παρουσιάστρια να απαντά «ναι, ήταν τόσο κουρασμένος όλη την ώρα, που κοιμόταν συνέχεια».

Στην ερώτηση αν η ίδια θα έβγαινε με έναν «υπναρά», η Μάρθα Στιούαρτ απάντησε, «δεν ξέρω, αν ήταν ο πιο υπέροχος άντρας στον κόσμο και ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ήθελε να παίρνει έναν υπνάκο κάθε τόσο, δεν θα είχα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.