CELEBRITIES

H Ελ Μακφέρσον αποκάλυψε τα μυστικά ευεξίας της: «Όταν είσαι καλά, νιώθεις όμορφα»


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

H Ελ Μακφέρσον αποκάλυψε τα μυστικά ευεξίας της: «Όταν είσαι καλά, νιώθεις όμορφα»
Shutterstock
«Το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου»

Η Ελ Μακφέρσον βρίσκεται ανάμεσα στα πιο iconic μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας. Τις δεκαετίες του '80 και του '90 ήταν μία από τις μούσες του fashion industry. Πλέον, είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια και σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε τις δικές της συμβουλές ευεξίας. Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή The Sunday Project αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ελ Μακφέρσον τόνισε πως η νεότητα και η ομορφιά είναι συνδεδεμένες με την ευεξία.

«Αισθάνομαι ότι έχουμε πραγματικά καταλάβει πλέον ότι η νεότητα και η ομορφιά, που πάντα πιστεύαμε ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, είναι τελικά ευεξία και ομορφιά. 'Όταν είσαι καλά, αισθάνεσαι όμορφα. Αισθάνεσαι δυνατή. Νιώθεις μια αίσθηση ζωτικότητας. Και οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πλέον ότι το πώς αισθάνονται είναι απίστευτα σημαντικό. Αυτό αντανακλάται και στο πώς φαίνονται», πρόσθεσε. Το iconic μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι βρίσκει περισσότερη δύναμη από ποτέ στο ταξίδι ευεξίας της. «Στα 40 μου προσπαθούσα να καταλάβω το τι σημαίνει να είσαι καλά. Και για μένα ήταν η συναισθηματική, σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία, και το να τα βλέπω όλα αυτά ολοκληρωμένα. Συνήθιζα να τα διαχωρίζω». «Τα 50 είχαν να κάνουν με την ενσωμάτωση αυτού του γεγονότος στη ζωή μου, η εμπειρία του, η πραγμάτωσή του, η απτή του εφαρμογή και τα 60 θα είναι η μοιρασιά αυτού του ταξιδιού με άλλους ανθρώπους, βοηθώντας τους να ενδυναμωθούν στο δικό τους ταξίδι ευεξίας. Έτσι, είναι μια χρονιά προσφοράς».

«Όταν έκλεισα τα 50 δεν ένιωθα πολύ καλά»

Η Ελ Μακφέρσον μοιράστηκε προηγουμένως μια παλιά συνέντευξή της στην εκπομπή στο NBC, όπου συζητούσε για τη διατροφή της και για το πώς δείχνει τόσο αψεγάδιαστη στα 50 της. «Όταν έκλεισα τα 50 δεν ένιωθα πολύ καλά και δεν έδειχνα πολύ καλά. Παρατήρησα το δέρμα, τα μαλλιά και το βάρος μου. Απλώς, δεν είχα έμπνευση, είχα λαχτάρα για ζάχαρη και κακή πέψη».

«Λοιπόν, πήγα στον διατροφολόγο μου και είπα, κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να ασχοληθώ με τον τρόπο ζωής μου», συνέχισε. «Είπε ότι έπαιρνα πολλές συνθετικές βιταμίνες και με έβαλε σε μια ισχυρή διατροφή με βιταμίνες και πρεβιοτικά. Έτσι, άρχισα να τα παίρνω επειδή η διατροφή μου ήταν κακή, δεν κοιμόμουν πολύ και δεν έτρωγα αρκετά φρούτα και λαχανικά και έπινα πολύ καφέ». Όπως αποκάλυψε η ίδια, αυτό το νέο πρόγραμμα διατροφής, μεταμόρφωσε τη ζωή της. Αυτό, με τη σειρά του την οδήγησε στην έναρξη της δικής της επιχείρησης φυσικών συμπληρωμάτων και αυτοκρατορίας ευεξίας, WellCo.

Μιλώντας και στην εκπομπή Sunrise, το μοντέλο σημείωσε πως το «μυστικό» πίσω από τη νεανική της εμφάνιση και την απίστευτη σιλουέτα της ήταν και είναι «η αγάπη, το γέλιο, το νερό και ο ήλιος». «Το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου», σημείωσε αποκαλύπτοντας επίσης ότι από το 2022 βασίζεται σε μια φυτική διατροφή, διαλέγοντας τοπικά καλλιεργημένα και βιολογικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.