CELEBRITIES

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος
Shutterstock
Λίγο αφότου χειρουργήθηκε για τον καρκίνο στον μαστό

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, μόλις μήνες μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, οι γιατροί αφαίρεσαν ελιά από το σώμα της που, έπειτα από βιοψία, βρέθηκε πως ήταν κακοήθες μελάνωμα. Κύριο μέλημα των ειδικών αυτήν τη στιγμή, είναι να δουν σε τι στάδιο βρίσκεται ο καρκίνος.

«Μετά τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο, το φετινό καλοκαίρι, η Σάρα, η Δούκισσα του Γιορκ, τώρα διαγνώστηκε με κακοήθες μελάνωμα», ανέφερε η επίσημη δήλωση. «Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν αρκετές ελιές και τις ανέλυσε την εποχή που έκανε διορθωτική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή, και μία από αυτές ήταν καρκινική».

Ο εκπρόσωπός της πρόσθεσε πως, παρότι τα νέα ήταν απογοητευτικά, η ίδια παραμένει αισιόδοξη. «Σίγουρα, μία διάγνωση τόσο σύντομα μετά από τη θεραπεία για τον καρκίνο στον μαστό είναι στενάχωρη, όμως η Δούκισσα παραμένει ευδιάθετη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Σάρα Φέργκιουσον χειρουργήθηκε πέρσι στην ιδιωτική κλινική King Edward VII στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή η Κέιτ Μίντλετον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.