CELEBRITIES

Η Κάιλι Τζένερ και η 6χρονη κόρη της πήγαν στο show του Valentino με ασορτί outfits


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιανουαρίου 2024

Η Κάιλι Τζένερ και η 6χρονη κόρη της πήγαν στο show του Valentino με ασορτί outfits
Shutterstock
Η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα η κόρη της να πατήσει στα βήματά της

Με την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής να «έχει πάρει φωτιά», celebrities και άνθρωποι του χώρου της μόδας φτάνουν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τα shows, όπως επίσης και να τιμήσουν τους σχεδιαστές και τις ομάδες πίσω από αυτούς. Οκ, φυσικά για μερικούς υπάρχει και ακόμη ένας λόγος που εμφανίζονται: το να κάνουν πρωτοσέλιδα και μένουν στην επικαιρότητα. Είναι αυτός ένας λόγος που η Κάιλι Τζένερ έφτασε στο show του Valentino συνοδευόμενη από την κόρη της; Ίσως.

Η επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ λοιπόν, εμφανίστηκε εχθές έξω από το show Υψηλής Ραπτικής του οίκου μόδας Valentino παρέα με την κόρη της Στόρμι Ουέμπστερ, η οποία ήταν ντυμένη όπως και η μαμά της. Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα με τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου και μποά. Η Κάιλι επέλεξε ένα maxi μαύρο στράπλες φόρεμα συνδυασμένο με ένα διάφανο παλτό με φτερά και χρυσά σκουλαρίκια. Η 6χρονη Στόρμι φόρεσε ακριβώς το ίδιο παλτό με τη μητέρα της, κρατούσε μια μαύρη τσάντα και χρυσά σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.